Povezane vesti
Čečeni proterani iz BiH Zbog povezanosti sa terorizmom, proterani nazad u Rusku Federaciju
Kurir pre 8 sati
Služba za poslove sa strancima, na osnovu prikupljenih operativnih informacija, dobila je informaciju da su dva državljanina Ruske Federacije sa teritorije Čečenije ušla na teritoriju BiH i da su proterana. Navedene osobe su označene kao bezbednosno… »
Dva ruska državljanina deportovana iz BiH, povezuju se sa terorizmom
Danas pre 8 sati
Dva državljanina Rusije sa područja Čečenije, koja se dovode u vezu sa terorizmom, deportovana su iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima BiH, „navedena lica su udaljena sa teritorije BiH“ u petak, 17. oktobra… »
Dva ruska državljanina koja se povezuju s terorizmom deportovana iz BiH
Slobodna Evropa pre 9 sati
Dva državljanina Rusije sa područja Čečenije, koja se dovode u vezu sa terorizmom, deportovana su iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima BiH, "navedena lica su udaljena sa teritorije BiH" u petak, 17. oktobra… »
Opasni Rusi ušli u BiH: Stigli iz Čečenije, povezani su sa terorizmom, evo šta su službe uradile
Telegraf pre 10 sati
Služba za poslove sa strancima, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, došla je do informacije da su dva državljanina Ruske Federacije sa područja Čečenije, ušla na teritoriju Bosne i Hercegovine. "Navedene osobe su označene kao bezbednosno… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić stigao u Njujork: Sutra učestvuje na sednici Saveta bezbednosti UN
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana