Povezane vesti
Evo u kom gigantu auto-industrije traje egzodus radnika Ponudu za dobrovoljni odlazak dobilo 40.000 radnika, otišlo ih 4.000
Dnevnik pre 8 sati
Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz tiho sprovodi jedan od najvećih programa dobrovoljnog odlaska radnika u automobilskoj industriji poslednjih godina. Prema informacijama Handelsblata, firmu je do sada napustilo oko 4.000 radnika koji su… »
Egzodus radnika u ovom auto-gigantu: Do 500.000 evra za dobrovoljni odlazak
B92 pre 9 sati
Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz tiho sprovodi jedan od najvećih programa dobrovoljnog odlaska radnika u automobilskoj industriji poslednjih godina. Prema informacijama Handelsblata, firmu je do sada napustilo oko 4.000 radnika koji su… »
Auto-gigant deli otkaze i otpremnine od pola miliona evra! Pravo na taj iznos ima samo jedna grupa radnika
Kurir pre 13 sati
Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benc tiho sprovodi jedan od najvećih programa dobrovoljnog otpuštanja u automobilskoj industriji poslednjih godina. Prema pisanju lista Handelsblat, oko 4.000 radnika je do sada napustilo kompaniju, prihvativši… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić stigao u Njujork: Sutra učestvuje na sednici Saveta bezbednosti UN
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana