Povezane vesti

Ida Prester pred koncert sa Lollobrigidom u BitefArtCafe-u: Publika svuda pleše iz kukova, a u Beogradu iz srca

Ida Prester pred koncert sa Lollobrigidom u BitefArtCafe-u: Publika svuda pleše iz kukova, a u Beogradu iz srca

Euronews pre 4 sati
Ida Prester sa grupom Lollobrigida nastupa u subotu, 22. novembra u BitefArtCafe-u. Od pankerske energije festivala i MTV nagrade do statusa regionalne indie-pop ikone, Ida & Lollobrigida ostali su simbol slobode, hrabrosti i muzike koja inspiriše… »
Kako je Ida Prester totalni blam na sceni pretvorila u šou

Kako je Ida Prester totalni blam na sceni pretvorila u šou

Telegraf pre 6 sati
U subotu, 22. novembra, BitefArtCafe otvara vrata jednoj od najoriginalnijih muzičkih pojava na Balkanu. Ida - pevačica, autorka, performerka, večita buntovnica sa šljokicama – vraća se na binu zajedno sa Lollobrigidom, bendom koji je pre dvadeset godina… »
„Pukla mi je suknja pred 50.000 ljudi, ostala sam u boksericama“: Naša pevačica o skandalu na koncertu

„Pukla mi je suknja pred 50.000 ljudi, ostala sam u boksericama“: Naša pevačica o skandalu na koncertu

Nova pre 9 sati
U subotu, 22. novembra, BitefArtCafe otvara vrata jednoj od najoriginalnijih muzičkih pojava na Balkanu - Idi Prester. Ida Prester – pevačica, autorka, performerka, večita buntovnica sa šljokicama – vraća se na binu zajedno sa Lollobrigidom, bendom koji… »

Vesti dana »