Povezane vesti
“Video bih Alkarasa u moje vreme…”
Vesti online pre 3 sata
Karlos Alkaras ima samo 22 godine, prvi je na svetu, ima već šest osvojenih grend slemova, nema osobe koja mu ne prognozira još više uspeha. Ali, da li je to samo zbog njegovog talenta ili je to posledica i slabije konkurencije? Žo-Vilfrid Conga… »
"Novakovo zaveštanje nisu rekordi, već nešto drugo": Novinar objasnio svima zašto je veći od Rodžera i Rafe
Mondo pre 4 sati
Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena i to je već duže vreme svima jasno. Osim onima koji to ne žele da priznaju. Kada je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i zvanično je osvojio sve. Uzeo je sve što je mogao, žargonski rečeno… »
Više ne krije, sada je celom svetu priznao! Alkaraz otkrio koji Novakov rekord želi da sruši: "Mislim da je taj Đokovićev…
Kurir pre 4 sati
Karlos Alkaraz, trenutno prvi teniser sveta, otvoreno je priznao da ga jedan rekord Novaka Đokovića posebno inspiriš, toliko da ga naziva "ludim" i vidi kao najveći izazov u svojoj karijeri. Iako ima svega 22 godine, Španac već ima impresivan šest… »
Alkaras: "Postoji jedan ludi rekord Đokovića koji želim da oborim"
B92 pre 4 sati
Karlos Alkaras, trenutno najbolji teniser sveta, otkrio je da postoji jedan rekord Novaka Đokovića koji smatra "ludim" - i koji mu je najveća motivacija da obori. Iako ima samo 22 godine, Alkaras je već izgradio impresivnu karijeru. Sa šest osvojenih… »
Novak je nadmašio Federera i Nadala i potpuno promenio tenis Francuski novinar zapalio teniski svet, evo šta je sve rekao o…
Dnevnik pre 5 sati
Razlog zbog kog je Novak Đoković bitniji i važniji za uticaj na tenis od Rodžera Federera i Rafaela Nadala objasnili su Francuzi. Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena i to je već duže vreme svima jasno. Osim onima koji to ne žele da priznaju… »
Proslavljeni teniser uporedio Španca sa legendama: „Alkaraz ne bi bio prvi da je igrao pre 10 godina“
Danas pre 9 sati
Bivši teniser Žo-Vilfred Conga, nekadašnji broj pet na ATP listi, osvajač Olimpijske medalje, u razgovoru za „Junivers tenis“ dotakao se i priče o mladim teniserima. Žo-Vilfred Conga pričao je o mladim francuskim teniserima. Ta priča odvela je u smeru… »
Henman: Ima Novak vremena za penziju…
Vesti online pre 8 sati
Kao što reče Novak Đoković, “ima ljudi koji žele da ga što pre penzionišu”, ali ima i onih koji što duže žele da ga gledaju. Jedan od njih je Tim Henman, bivši četvorostruki polufinalista Vimbldona i broj 4 na svetskoj listi. – Svim onim što je postigao… »
"Video bih njega sa Novakom, Nadalom, Federerom, Del Potrom...": Reči o kojima će razmisliti najbolji na svetu
Telegraf pre 8 sati
Karlos Alkaraz oduševljava javnost, on i Janik Siner su nepremostivi tandem za sve tenisere ove godine, pa i Novaka Đokovića. Gde god da su se pojavili stizali su da samih završnica, podelili po dva Grend slema, ali i dalje ima onih zagovorniak da bi… »
„Video bih Alkarasa u moje vreme, sa velikom četvorkom i Delpom“
Sport klub pre 15 sati
Karlos Alkaras ima samo 22 godine, prvi je na svetu, ima već šest osvojenih gren slemova, nema osobe koja mu ne prognozira još više uspeha. Ali da li je to samo zbog njegovog talenta ili je to posledica i slabije konkurencije. Žo-Vilfrid Conga najbolji… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana