Povezane vesti
"Orobila sam orman elene Karaman" Nataša Bekvalac otkrila tajnu iz mladosti, priznala da je nosila stvari od dizajnerke
Kurir pre 6 sati
Pevačica Nataša Bekvalac prvi put je otvoreno progovorila o detaljima iz svoje rane karijere koje javnost do sada nije znala. Iskreno je priznala da je na početku puta često pozajmljivala garderobu za snimanja spotova, jer nije imala sopstvenu brendiranu… »
Nataša Bekvalac nosila "Šanel" tašne Elene Karaman: Pevačica o ovome nikada nije pričala, "orobila" joj orman
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je da je u spotu za pesmu "Ponovo" nosila garderobu Elene Karaman i njene majke, modne kreatorke Verice Rakočević. Muzička zvezda prisetila se snimanja spota za jedan od svojih najvećih hitova iz 2005. godine. - Kada bi… »
"Orobila sam orman Elene Karaman": Nataša Bekvalac nosila stvari od dizajnerke: "Uzela sam sve Šanel torbe jer ih nisam imala"…
Blic pre 7 sati
Nataša Bekvalac ogolila je dušu o stvarima koje javnost do sada nije znala. Tako je otkrila da je na početku karijere pozajmljivala stvari za snimanje spotova, budući da nije imala nešto markirano. Nataša Bekvalac je rekla da je konkretno u spotu za… »
Nosila stvari Elene Karaman na snimanju spota: Nataša Bekvalac otkrila tajnu posle 20 godina, uzela joj sve Šanel tašne
Mondo pre 7 sati
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je da je u spotu za pesmu "Ponovo" nosila garderobu Elene Karaman i njene majke, modne kreatorke Verice Rakočević. Nataša, koja je nedavno dospela u centar pažnje zbog priče o Dači Ikodinoviću i broju razvoda, prisetila… »
Vesti dana »
FOTO Karlika izneli sa terena, slike koje su uplašile sve navijače Partizana
Nova pre 18 minutajoš 32 povezane
Srbija bez rešenja na paklenu odluku Evrope! Možemo ostati bez struje i grejanja, ekonomija u riziku od kolapsa: Može li Vučić da smisli izlaz iz ove krize?
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih
Vučić: Sa Orbanom o strateškom pozicioniranju i dugoročnoj stabilnosti regiona
Serbian News Media pre 1 satjoš 102 povezane
Jeziva scena: Pogledajte kako je Karlik Džons iznet sa parketa! Čeka ga duga pauza? (video)
Kurir pre 48 minutajoš 28 povezanih