Povezane vesti
"Imala sam intimne odnose u staračkom domu": Starleta bez ustručavanja otkrila za koju sumu prodaje gole slike
Mondo 20.10.2025
Ava Karabatić je nakon učešća u rijalitijima, pokušala je da izgradi i karijeru u politici, a sada je otvoreno priznala da prodaje svoj intimni sadržaj za 5.400 dinara. "Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim… »
"Imala sam intimne odnose u staračkom domu" Starleta pokušala da izgradi karijeru u politici, a sad prodaje svoje gole slike…
Kurir 20.10.2025
Ava Karabatić je nakon učešća u rijalitijima, pokušala je da izgradi i karijeru u politici, a sada je otvoreno priznala da prodaje svoj intimni sadržaj za 5.400 dinara. "Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim… »
Svoje intimne slike prodaje za 5.400 dinara na sajtu za odrasle, a priznanjem šokira: "Imala sam odnose u staračkom domu…
Blic 20.10.2025
Ava Karabatić se proslavila takmičenjem u "Velikom bratu", a kada je završila rijaliti karijeru počela je da prodaje intimne fotorgafije na sajtu za odrasle. Starleta Ava Karabatić je svojevremeno šokirala javnost kada je priznala da prodaje svoj intimni… »
Vesti dana »
SPC i vernici slave praznik Svete velikomučenice Marine poznate kao Ognjena Marija
Sputnik pre 43 minutajoš 14 povezanih
Danas druga konstitutivna sednica Saveta REM, na dnevnom redu izbor predsednika
Beta pre 53 minutajoš 10 povezanih
Vremenska prognoza: U toku je toplotni talas, upaljen narandžasti alarm, smanjite boravak napolju
Nedeljnik pre 13 minutajoš 11 povezanih
Cene nafte skočile za šest odsto nakon novih sukoba na Bliskom istoku
Blic pre 13 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Zbog špica letnje turističke sezone, već danas se očekuje povećan broj vozila na putevima
N1 Info pre 23 minutajoš 5 povezanih