Povezane vesti
Zatezanje lica u 28. godini: Mladi se okreću plastičnoj hirurgiji
BBC News pre 6 sati
Prošla su vremena kada su zatezanja lica bila rezervisana za bogate starije osobe. Danas se sve više mladih odlučuje na operaciju. Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je… »
Radio 021 pre 6 sati
Prošla su vremena kada su zatezanja lica bila rezervisana za bogate starije osobe. Danas se sve više mladih odlučuje na operaciju. @hotgirlenhancements Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama… »
Južne vesti pre 6 sati
@hotgirlenhancements Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja… »
NIN pre 6 sati
Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja lica - mini, konjski… »
Danas pre 6 sati
Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja lica – mini, konjski… »
Vesti dana »

Anketna komisija predstavlja izveštaj u Evropskom parlamentu, Marinković očekuje mere protiv vlasti
Danas pre 54 minutajoš 1 povezana

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 24 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Đurić stigao u Njujork: Sutra učestvuje na sednici Saveta bezbednosti UN
Blic pre 3 satajoš 2 povezane