Povezane vesti
Zatezanje lica u 28. godini: Mladi se okreću plastičnoj hirurgiji
BBC News 20.10.2025
Prošla su vremena kada su zatezanja lica bila rezervisana za bogate starije osobe. Danas se sve više mladih odlučuje na operaciju. Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je… »
Radio 021 20.10.2025
Prošla su vremena kada su zatezanja lica bila rezervisana za bogate starije osobe. Danas se sve više mladih odlučuje na operaciju. @hotgirlenhancements Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama… »
Danas 20.10.2025
Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja lica – mini, konjski… »
Južne vesti 20.10.2025
@hotgirlenhancements Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja… »
NIN 20.10.2025
Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja lica - mini, konjski… »
Vesti dana »
Pogledajte lice Zelenskog kad je Tramp ispalio bombastičnu rečenicu pred svima: "Putin želi..." (video)
Blic pre 16 minutajoš 27 povezanih
Izbori na Kosovu: Kurti proglasio pobedu, DSK dobio pet mandata manje nego u februaru
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo /foto/
Sputnik pre 51 minutajoš 13 povezanih