Povezane vesti
Zatezanje lica u 28. godini: Mladi se okreću plastičnoj hirurgiji
Danas 20.10.2025
Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja lica – mini, konjski… »
Južne vesti 20.10.2025
@hotgirlenhancements Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja… »
NIN 20.10.2025
Zatezanje lica (fejslifting) zašlo je na novu teritoriju. Posle brze pretrage na društvenim mrežama, ispostavlja se da je moj fid prepun objava ljudi u poznim dvadesetim, ili tridesetim, koji raspravljaju o raznim tipovima zatezanja lica - mini, konjski… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Ovakvu promenu nismo očekivali! Ujutru smrzavanje, a tek da čujete prognozu za popodne
Telegraf pre 19 minutajoš 35 povezanih
Odbornica "Kreni-promeni" Tatjana Mićić dala izjavu u policiji o incidentu sa Aleksandrom Šapićem
RTS pre 4 satijoš 24 povezane
Rusi dugo nisu ovako napali: Pogledajte šta su gađali u Ukrajini, to znači samo jedno
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane
Bajatović: Srbiji produžen gasni aranžman sa Rusijom do kraja godine po istim uslovima
RTK pre 1 satjoš 49 povezanih