Povezane vesti

Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom

Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom

Vesti online pre 2 sata
Ena Čolić otkrila je nove detalje iz odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom i njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Ena: “Bila sam kod Zlate”. Ena Čolić je na samom početku progovorila o vezi sa Pejom. – Mene je puno veza sa Pejom sada izgradila u ovo sve… »
"Bila sam kod zlate kući..." Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom, priznala s čime se suočava: Od nje sam…

"Bila sam kod zlate kući..." Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom, priznala s čime se suočava: Od nje sam…

Kurir pre 5 sati
Ena Čolić otkrila je nove detalje iz odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom i njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Ena Čolić je na samom početku progovorila o vezi sa Pejom. - Mene je puno veza sa Pejom sada izgradila u ovo sve što jeste. Mi nismo bili… »
Ena bila u svekrvinoj kući, obavile ozbiljan razgovor: Poražavajuća istina zbog koje je pozvala Zlata Petrović

Ena bila u svekrvinoj kući, obavile ozbiljan razgovor: Poražavajuća istina zbog koje je pozvala Zlata Petrović

Svet & Skandal pre 5 sati
Bivša rijaliti učesnica Ena Čolić, poznata po emotivnoj vezi sa Jovanom Pejićem Pejom, otvorila je dušu i otkrila kako danas izgleda njihov odnos, kao i kakav je zapravo susret imala sa njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Kako kaže snaja Zlate… »
"Bila sam kod zlate kući, dobila sam poklon od nje": Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom, pa priznala sa čime…

"Bila sam kod zlate kući, dobila sam poklon od nje": Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom, pa priznala sa čime…

Blic pre 6 sati
Ena Čolić otkrila je nove detalje iz odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom i njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Ena Čolić je na samom početku progovorila o vezi sa Pejom. - Mene je puno veza sa Pejom sada izgradila u ovo sve što jeste. Mi nismo bili… »
Enu Čolić uhodi nepoznata osoba! Bivša zadrugarka u strahu i panici: "Prijaviću je policiji"

Enu Čolić uhodi nepoznata osoba! Bivša zadrugarka u strahu i panici: "Prijaviću je policiji"

Alo pre 6 sati
Nepoznata osoba aktivira ljude da je prate i ugrožava joj sigurnost. Četvrtoplasirana superfinalistkinja „Elite 8“, Ena Čolić, otkrila je nove detalje o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom i njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Osporavana i najčešće… »

Vesti dana »