Povezane vesti

Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom

Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom

Vesti online pre 22 dana
Ena Čolić otkrila je nove detalje iz odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom i njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Ena: “Bila sam kod Zlate”. Ena Čolić je na samom početku progovorila o vezi sa Pejom. – Mene je puno veza sa Pejom sada izgradila u ovo sve… »
Ena bila u svekrvinoj kući, obavile ozbiljan razgovor: Poražavajuća istina zbog koje je pozvala Zlata Petrović

Ena bila u svekrvinoj kući, obavile ozbiljan razgovor: Poražavajuća istina zbog koje je pozvala Zlata Petrović

Svet & Skandal pre 22 dana
Bivša rijaliti učesnica Ena Čolić, poznata po emotivnoj vezi sa Jovanom Pejićem Pejom, otvorila je dušu i otkrila kako danas izgleda njihov odnos, kao i kakav je zapravo susret imala sa njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Kako kaže snaja Zlate… »
"Bila sam kod zlate kući..." Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom, priznala s čime se suočava: Od nje sam…

"Bila sam kod zlate kući..." Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom, priznala s čime se suočava: Od nje sam…

Kurir pre 22 dana
Ena Čolić otkrila je nove detalje iz odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom i njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Ena Čolić je na samom početku progovorila o vezi sa Pejom. - Mene je puno veza sa Pejom sada izgradila u ovo sve što jeste. Mi nismo bili… »
"Bila sam kod zlate kući, dobila sam poklon od nje": Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom, pa priznala sa čime…

"Bila sam kod zlate kući, dobila sam poklon od nje": Ena Čolić otkrila detalje susreta sa Pejinom mamom, pa priznala sa čime…

Blic pre 22 dana
Ena Čolić otkrila je nove detalje iz odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom i njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Ena Čolić je na samom početku progovorila o vezi sa Pejom. - Mene je puno veza sa Pejom sada izgradila u ovo sve što jeste. Mi nismo bili… »
Enu Čolić uhodi nepoznata osoba! Bivša zadrugarka u strahu i panici: "Prijaviću je policiji"

Enu Čolić uhodi nepoznata osoba! Bivša zadrugarka u strahu i panici: "Prijaviću je policiji"

Alo pre 22 dana
Nepoznata osoba aktivira ljude da je prate i ugrožava joj sigurnost. Četvrtoplasirana superfinalistkinja „Elite 8“, Ena Čolić, otkrila je nove detalje o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom i njegovom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Osporavana i najčešće… »

Vesti dana »

Rajaković 5/6! VIDEO

Rajaković 5/6! VIDEO

B92 pre 20 minutajoš 32 povezane
Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Nedeljnik pre 45 minutajoš 12 povezanih
Braun: Napredovali smo u odbrani, protok lopte pravi razliku

Braun: Napredovali smo u odbrani, protok lopte pravi razliku

Sport klub pre 25 minutajoš 15 povezanih