Povezane vesti

"Skakali su, vrištali, moj igrač je pao": Nenad Lalatović opet u centru pažnje srpskog fudbala

"Skakali su, vrištali, moj igrač je pao": Nenad Lalatović opet u centru pažnje srpskog fudbala

Mondo pre 5 sati
Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladli su Železničar iz Pančeva (2:1) u nedelju uveče, u okviru 12. kola Superlige Srbije. Lučanci su do prednosti stigli autogolom Đuričića, a prednost je duplirao Bojić, da bi Pančevci preko Jovanović smanjili zaostatak i… »
"Nikada ne tražim od igrača da glume povrede, padaju kada ih nešto zaista zaboli" Bura nakon meča u Super ligi, Lalatović…

"Nikada ne tražim od igrača da glume povrede, padaju kada ih nešto zaista zaboli" Bura nakon meča u Super ligi, Lalatović…

Kurir pre 4 sati
Fudbaleri Mladosti iz Lučana upisali su važna tri boda na svom terenu, savladavši Železničar iz Pančeva rezultatom 2:1, čime su se probili u plej-of zonu Super lige. Ipak, umesto sportskih čestitki, meč je posle poslednjeg zvižduka obeležila razmena… »
Lalatović o ''izležavanju'': ''Moji igrači padaju kada ih nešto zaista zaboli''

Lalatović o ''izležavanju'': ''Moji igrači padaju kada ih nešto zaista zaboli''

Sportske.net pre 5 sati
Ekipa Mladosti iz Lučana ostvarila je juče veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Železničara iz Pančeva (2:1) i tako dospela u plej-of zonu na tabeli, ali je posle utakmice trener gostujućeg tima Radomir Koković imao primedbi na ''nesportsko… »
FK Železničar slavio u jubilarnom meču trenera Livaje

FK Železničar slavio u jubilarnom meču trenera Livaje

In medija pre 7 sati
FK Železničar iz Inđije savladao je Mladosti iz Bačkog Jarka rezultatom 2:1. Ovom pobedom Železničar je zadržao prvo mesto na tabeli SLV i trenutno ima tri boda više od drugoplasiranog Hajduka iz Divoša. Ovo je ujedno bio i 100. zvanični meč trenera… »
(VIDEO) Lalatović: Neprimereno ponašanje, skaču, urliču, vrište

(VIDEO) Lalatović: Neprimereno ponašanje, skaču, urliču, vrište

Sport klub pre 14 sati
Mladost je u Lučanima ostvarila vrlo bitnu pobedu protiv Železničara u utakmici 12. kola Super lige Srbije - 2:1. Igrala je Mladost pod velikim pritiskom, prizao je posle meča i njihov šef struke Nenad Lalatović da su imali rezultatski imperativ… »

Vesti dana »