Povezane vesti
Goga Sekulić rešila da prodaje sir: Pevačica menja profesiju, odlučila da pokrene svoj biznis
Mondo pre 10 sati
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene novi biznis, pa će pored pevanja prodavati pljevaljski sir. "Pošto me vi svi pitate kako održavam ovu mladost i lepotu i liniju, pored moje Jane tu je i pljevaljski sir ljudi, večito mladi, večita harizma… »
"Prodavaću sir": Pevačica menja profesiju, odlučila da pokrene ozbiljan biznis
Telegraf pre 12 sati
Samo stan joj vredi 300.000 evra. Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene novi biznis, pa će pored pevanja ona prodavati pljevaljski sir. - Pošto me vi svi pitate kako održavam ovu mladost i lepotu i liniju, pored moje Jane tu je i pljevaljski sir… »
Goga Sekulić uvozi sir iz Pljevalja i prodaje u Beogradu
Nova pre 13 sati
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene privatan biznis, tačnije da iz rodnih Pljevalja donosi sir u Beograd i prodaje. Naime, Goga Sekulić je odlučila da se pored pevanja bavi i privatnim biznisom. Kako je otkrila planira da prodaje pljevaljski… »
Goga Sekulić prodaje pljevaljski sir: Pevačica pokreće privatan biznis: "Tako održavam mladost i lepotu"
Blic pre 16 sati
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene privatan biznis, da prodaje pljevaljski sir. Naime, Goga Sekulić je odlučila da se pored pevanja bavi i privatnim biznisom. Kako je otkrila planira da prodaje pljevaljski sir. - Pošto me vi svi pitate kako… »
Vesti dana »

Usijali se telefoni Hitne u Beogradu: Ljudi masovno zvali zbog ovoga, ubrzo su svi završili na odeljenu toksikologije na VMA
Blic pre 43 minutajoš 6 povezanih

Obradović nije bio optimista – sada je jasno i zašto: Partizan bez Karlika naredna tri meseca
Sputnik pre 8 minutajoš 7 povezanih

Pristao na "igru kompromisa sa Amerikom": Zašto je Dodik prethodnih dana "progutao velike žabe": Želi nagodbu sa Trampom i opstanak Srpske kao "države u državi"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Studenti: Predsednik Opštine Inđija danima ćuti o zahtevu da ustupi objekte onima koji pešače u Novi Sad
Radio 021 pre 23 minutajoš 1 povezana