Povezane vesti
Goga Sekulić rešila da prodaje sir: Pevačica menja profesiju, odlučila da pokrene svoj biznis
Mondo 20.10.2025
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene novi biznis, pa će pored pevanja prodavati pljevaljski sir. "Pošto me vi svi pitate kako održavam ovu mladost i lepotu i liniju, pored moje Jane tu je i pljevaljski sir ljudi, večito mladi, večita harizma… »
"Prodavaću sir": Pevačica menja profesiju, odlučila da pokrene ozbiljan biznis
Telegraf 20.10.2025
Samo stan joj vredi 300.000 evra. Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene novi biznis, pa će pored pevanja ona prodavati pljevaljski sir. - Pošto me vi svi pitate kako održavam ovu mladost i lepotu i liniju, pored moje Jane tu je i pljevaljski sir… »
Goga Sekulić uvozi sir iz Pljevalja i prodaje u Beogradu
Nova 20.10.2025
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene privatan biznis, tačnije da iz rodnih Pljevalja donosi sir u Beograd i prodaje. Naime, Goga Sekulić je odlučila da se pored pevanja bavi i privatnim biznisom. Kako je otkrila planira da prodaje pljevaljski… »
Goga Sekulić prodaje pljevaljski sir: Pevačica pokreće privatan biznis: "Tako održavam mladost i lepotu"
Blic 20.10.2025
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene privatan biznis, da prodaje pljevaljski sir. Naime, Goga Sekulić je odlučila da se pored pevanja bavi i privatnim biznisom. Kako je otkrila planira da prodaje pljevaljski sir. - Pošto me vi svi pitate kako… »
Vesti dana »
(Foto/video) Obrušio se kran na gradilištu kod Brankovog mosta: Jedan radnik poginuo, troje povređeno
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih
Aman kupio DIS i postao najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji
Jugmedia pre 4 satijoš 27 povezanih
Raste napetost: Bela kuća se hitno oglasila, ovo je zvaničan stav o upotrebi nuklearnog oružja u Iranu
Telegraf pre 28 minutajoš 37 povezanih
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 18 minutajoš 24 povezane
Džej Di Vens javno optužio Ukrajinu za pokušaje mešanja u izbore u SAD i Mađarskoj
Politika pre 1 satjoš 30 povezanih