Povezane vesti
Goga Sekulić rešila da prodaje sir: Pevačica menja profesiju, odlučila da pokrene svoj biznis
Mondo pre 24 dana
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene novi biznis, pa će pored pevanja prodavati pljevaljski sir. "Pošto me vi svi pitate kako održavam ovu mladost i lepotu i liniju, pored moje Jane tu je i pljevaljski sir ljudi, večito mladi, večita harizma… »
"Prodavaću sir": Pevačica menja profesiju, odlučila da pokrene ozbiljan biznis
Telegraf pre 24 dana
Samo stan joj vredi 300.000 evra. Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene novi biznis, pa će pored pevanja ona prodavati pljevaljski sir. - Pošto me vi svi pitate kako održavam ovu mladost i lepotu i liniju, pored moje Jane tu je i pljevaljski sir… »
Goga Sekulić uvozi sir iz Pljevalja i prodaje u Beogradu
Nova pre 24 dana
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene privatan biznis, tačnije da iz rodnih Pljevalja donosi sir u Beograd i prodaje. Naime, Goga Sekulić je odlučila da se pored pevanja bavi i privatnim biznisom. Kako je otkrila planira da prodaje pljevaljski… »
Goga Sekulić prodaje pljevaljski sir: Pevačica pokreće privatan biznis: "Tako održavam mladost i lepotu"
Blic pre 24 dana
Pevačica Goga Sekulić odlučila je da pokrene privatan biznis, da prodaje pljevaljski sir. Naime, Goga Sekulić je odlučila da se pored pevanja bavi i privatnim biznisom. Kako je otkrila planira da prodaje pljevaljski sir. - Pošto me vi svi pitate kako… »
Vesti dana »
Vučić sa Makronom o razvoju nuklearne energije u Srbiji: Želim da pomognem onima koji će biti na vlasti za 15 godina
Euronews pre 4 satijoš 6 povezanih
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana