Povezane vesti
"Ako sam javna ličnost, nisam javni toalet" Dušica Jakovljević priznala svoju najveću grešku, pa progovorila o nepristojim…
Kurir pre 30 dana
Dušica Jakovljević u jednom gostovanju na domaćoj televiziji otkrila je šta smatra svojom najvećom životnom greškom. Voditeljka Elite je otvorila dušu o svom privatnom i intimnom životu, ali i o dugogodišnjoj karijeri. - Mislim da je moja greška, ma… »
"Nisam javni toalet": Dušica Jakovljević priznala svoju najveću grešku, pa progovorila o nepristojim ponudama
Mondo pre 30 dana
Dušica Jakovljević u jednom gostovanju na domaćoj televiziji otkrila je šta smatra svojom najvećom životnom greškom. Voditeljka Elite je otvorila dušu o svom privatnom i intimnom životu, ali i o dugogodišnjoj karijeri. "Mislim da je moja greška, ma… »
Vesti dana »
Novi razvoj događaja oko NIS-a: Rusi pristali da prodaju svoj udeo, našli i kupca, ali da li je prihvatljiv za SAD
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane
Guvernerka NBS: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Danas pre 3 satajoš 71 povezana
Dijana Hrka i Milomir Jaćimović udružuju snage: Pozivaju građane da se pridruže protestu u subotu
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 5 satijoš 28 povezanih
Magla guta jugozapad Srbije, kiša preti ostatku zemlje: Rhmz se oglasio, evo šta nas očekuje večeras
Telegraf pre 41 minutajoš 74 povezane