Povezane vesti
"Ako sam javna ličnost, nisam javni toalet" Dušica Jakovljević priznala svoju najveću grešku, pa progovorila o nepristojim…
Kurir pre 16 sati
Dušica Jakovljević u jednom gostovanju na domaćoj televiziji otkrila je šta smatra svojom najvećom životnom greškom. Voditeljka Elite je otvorila dušu o svom privatnom i intimnom životu, ali i o dugogodišnjoj karijeri. - Mislim da je moja greška, ma… »
"Nisam javni toalet": Dušica Jakovljević priznala svoju najveću grešku, pa progovorila o nepristojim ponudama
Mondo pre 18 sati
Dušica Jakovljević u jednom gostovanju na domaćoj televiziji otkrila je šta smatra svojom najvećom životnom greškom. Voditeljka Elite je otvorila dušu o svom privatnom i intimnom životu, ali i o dugogodišnjoj karijeri. "Mislim da je moja greška, ma… »
Vesti dana »

Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi počeo odsluženje petogodišnje zatvorske kazne
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih

Lavrov se oglasio: "Gospodari Zelenskog to žele, ali pozivi na trenutni prekid vatre u Ukrajini..."
Telegraf pre 19 minutajoš 49 povezanih

Japanska "gvozdena lejdi" – šta će izbor Sanae Takaiči doneti Zemlji izlazećeg sunca
RTS pre 54 minutajoš 33 povezane

Ruski ekspert: Nove sankcije EU neće ostaviti Srbiju bez ruskog gasa
Novi magazin pre 9 minutajoš 26 povezanih