Povezane vesti
Dragan Gagi Jovanović i Mihail Dudaš pešačiće sa studentima od Beograda do Novog Sada
Radio 021 20.10.2025
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na komemorativni skup, a krenuće 30. oktobra. On za nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja: "Odavno sam hteo da idem u Novi Sad da ostavim cveće… »
Dragan Gagi Jovanović će pešačiti sa studentima od Zemuna do Novog Sada
N1 Info 20.10.2025
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na komemorativni skup, a iz glavnog grada kreću 30. oktobra. On za nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja, da je malo trenirao i da je kupio nove… »
„Moj zet Miša“: Gagi Jovanović otkrio sa kojim sportistom će pešačiti sa studentima za Novi Sad
Nova 20.10.2025
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na najveći komemorativni skup do sada. Oni iz glavnog grada kreću 30. oktobra, a uz Gagija Jovanovića biće njegov zet i čuveni srpski sportista – Mihail Dudaš… »
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima na veliki skup u Novi Sad: „Nadam se da ću izdržati do kraja, kupio sam…
Nova 20.10.2025
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na najveći komemorativni skup do sada, a iz glavnog grada kreću 30. oktobra. On za Nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja, da je malo trenirao i da… »
Vesti dana »
Selaković ponovo nepozvan u TOK: On bi da "raskrinkava", ali moraće da bude saslušan
N1 Info pre 1 satjoš 59 povezanih
"Putin je Trampa pljunuo u lice" Svetski stručnjak upozorava: Vladimir se sprema za totalni rat, Donald je očajan
Blic pre 2 satajoš 50 povezanih
Skupština usvojila Zakon o budžetu, poreske zakone, set zakona o energetici, izmene Zakona o Vojsci Srbije
RTS pre 5 satijoš 54 povezane
Medvedev brutalno zapretio NATO-u. Najavio uništenje, da li je ovo početak haosa?!
Alo pre 1 satjoš 25 povezanih