Povezane vesti

Dragan Gagi Jovanović i Mihail Dudaš pešačiće sa studentima od Beograda do Novog Sada

Dragan Gagi Jovanović i Mihail Dudaš pešačiće sa studentima od Beograda do Novog Sada

Radio 021 pre 11 sati
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na komemorativni skup, a krenuće 30. oktobra. On za nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja: "Odavno sam hteo da idem u Novi Sad da ostavim cveće… »
Dragan Gagi Jovanović će pešačiti sa studentima od Zemuna do Novog Sada

Dragan Gagi Jovanović će pešačiti sa studentima od Zemuna do Novog Sada

N1 Info pre 11 sati
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na komemorativni skup, a iz glavnog grada kreću 30. oktobra. On za nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja, da je malo trenirao i da je kupio nove… »
„Moj zet Miša“: Gagi Jovanović otkrio sa kojim sportistom će pešačiti sa studentima za Novi Sad

„Moj zet Miša“: Gagi Jovanović otkrio sa kojim sportistom će pešačiti sa studentima za Novi Sad

Nova pre 11 sati
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na najveći komemorativni skup do sada. Oni iz glavnog grada kreću 30. oktobra, a uz Gagija Jovanovića biće njegov zet i čuveni srpski sportista – Mihail Dudaš… »
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima na veliki skup u Novi Sad: „Nadam se da ću izdržati do kraja, kupio sam…

Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima na veliki skup u Novi Sad: „Nadam se da ću izdržati do kraja, kupio sam…

Nova pre 13 sati
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na najveći komemorativni skup do sada, a iz glavnog grada kreću 30. oktobra. On za Nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja, da je malo trenirao i da… »

Vesti dana »