Povezane vesti
Dragan Gagi Jovanović i Mihail Dudaš pešačiće sa studentima od Beograda do Novog Sada
Radio 021 pre 11 sati
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na komemorativni skup, a krenuće 30. oktobra. On za nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja: "Odavno sam hteo da idem u Novi Sad da ostavim cveće… »
Dragan Gagi Jovanović će pešačiti sa studentima od Zemuna do Novog Sada
N1 Info pre 11 sati
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na komemorativni skup, a iz glavnog grada kreću 30. oktobra. On za nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja, da je malo trenirao i da je kupio nove… »
„Moj zet Miša“: Gagi Jovanović otkrio sa kojim sportistom će pešačiti sa studentima za Novi Sad
Nova pre 11 sati
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na najveći komemorativni skup do sada. Oni iz glavnog grada kreću 30. oktobra, a uz Gagija Jovanovića biće njegov zet i čuveni srpski sportista – Mihail Dudaš… »
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima na veliki skup u Novi Sad: „Nadam se da ću izdržati do kraja, kupio sam…
Nova pre 13 sati
Glumac Dragan Gagi Jovanović pešačiće sa studentima i građanima iz Beograda do Novog Sada na najveći komemorativni skup do sada, a iz glavnog grada kreću 30. oktobra. On za Nova.rs kaže da se nada da će šetnju izdržati do kraja, da je malo trenirao i da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 21. oktobar: Tokom dana oblačno, uveče kratkotrajna kiša
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih

Hitna pomoć: Jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu, muškarac lakše povređen
Beta pre 3 minutajoš 6 povezanih

Heroj Partizana otvorio dušu! Vašington ponovo rešio meč, pa progovorio o odnosu sa Obradovićem: Volim ga kao čoveka i verujem mu - s razlogom je legenda!
Kurir pre 3 minutajoš 7 povezanih

Pristao na "igru kompromisa sa Amerikom": Zašto je Dodik prethodnih dana "progutao velike žabe": Želi nagodbu sa Trampom i opstanak Srpske kao "države u državi"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Studenti: Predsednik Opštine Inđija danima ćuti o zahtevu da ustupi objekte onima koji pešače u Novi Sad
Radio 021 pre 23 minutajoš 1 povezana