Povezane vesti
Ima 43 godine i već četvoro unučića! Ovo je Cobetova životna priča: Deca su mi u Nemačkoj
Kurir 20.10.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe naširoko je poznat srpskoj javnosti, a proslavio se u popularnom muzičkom takmičenju " Zvezde Granda". Cobe ja sada na svom profilu na Instagramu pokazao kako provodi vreme u prirodi, dok se iza peče roštilj. On je seo… »
Naš pevač ima 43 godine i četvoro unučadi: Zaradio je ogroman novac i sad pokazao kako živi u Berlinu: "kupio sam svakom…
Blic 20.10.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe naširoko je poznat srpskoj javnosti, a proslavio se u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Cobe ja sada na svom profilu na Instagramu pokazao kako provodi vreme u prirodi, dok se iza peče roštilj. On je seo kamen… »
Vesti dana »
Požari u Francuskoj i Španiji: Evakuisano više od 267.000 ljudi; Fon der Lajen: Cela Evropa pruža pomoć
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Živković: "EPS će stabilno snabdevati strujom uprkos niskom vodostaju Dunava"
B92 pre 3 satajoš 15 povezanih
Gužva na graničnom prelazu Horgoš: Na ulazu u Srbiju čeka se 30 minuta, kolone se neprestano formiraju
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 16 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih