Povezane vesti

Flik: Moraću da promenim ponašanje zbog mojih unuka

Flik: Moraću da promenim ponašanje zbog mojih unuka

Sportski žurnal pre 1 dan
Sada pokazujem više emocija, tačno je, pošto me je ovaj klub potpuno promenio. Trener fudbalera Barselone Hansi Flik rekao je da će promeniti ponašanje zbog svojih unuka jer ne želi da vide ponašanje zbog kojeg je dobio crveni karton na utakmici protiv… »
Dogorelo do nokata: Trener Barselone zbog unuka se odlučio na radikalnu promenu

Dogorelo do nokata: Trener Barselone zbog unuka se odlučio na radikalnu promenu

Kurir pre 11 sati
Trener fudbalera Barselone Hansi Flik rekao je danas da će promeniti ponašanje zbog svojih unuka jer ne želi da vide ponašanje zbog kojeg je dobio crveni karton na utakmici protiv Đirone.Barselona je u subotu pobedila Đironu 2:1 u španskom prvenstvu… »
Flik iskren: Ne želim da moji unuci vide da se tako ponašam

Flik iskren: Ne želim da moji unuci vide da se tako ponašam

Sport klub pre 11 sati
Trener Barselone Hansi Flik imao je veoma zanimljivu izjavu na konferenciji za medije pred duel sa Olimpijakosom u Ligi šampiona. Rekao je Flik da ne bi želeo da njegovi unuci jednog dana vide kako se ponašao kada je u subotu dobio crveni karton na meču… »
Trener Barselone Flik: Moraću da promenim ponašanje zbog mojih unuka

Trener Barselone Flik: Moraću da promenim ponašanje zbog mojih unuka

Radio sto plus pre 11 sati
Barselona je u subotu pobedila Đironu 2:1 u španskom prvenstvu. Flik je dobio žuti karton jer je sarkastično aplaudirao četvrtom sudiji kada je pokazao da će se utakmica produžiti za četiri minuta, nakon što je Barselona propustila nekoliko prilika. Kada… »

Vesti dana »