Povezane vesti
Flik: Moraću da promenim ponašanje zbog mojih unuka
Sportski žurnal 20.10.2025
Sada pokazujem više emocija, tačno je, pošto me je ovaj klub potpuno promenio. Trener fudbalera Barselone Hansi Flik rekao je da će promeniti ponašanje zbog svojih unuka jer ne želi da vide ponašanje zbog kojeg je dobio crveni karton na utakmici protiv… »
Dogorelo do nokata: Trener Barselone zbog unuka se odlučio na radikalnu promenu
Kurir 20.10.2025
Trener fudbalera Barselone Hansi Flik rekao je danas da će promeniti ponašanje zbog svojih unuka jer ne želi da vide ponašanje zbog kojeg je dobio crveni karton na utakmici protiv Đirone.Barselona je u subotu pobedila Đironu 2:1 u španskom prvenstvu… »
Flik iskren: Ne želim da moji unuci vide da se tako ponašam
Sport klub 20.10.2025
Trener Barselone Hansi Flik imao je veoma zanimljivu izjavu na konferenciji za medije pred duel sa Olimpijakosom u Ligi šampiona. Rekao je Flik da ne bi želeo da njegovi unuci jednog dana vide kako se ponašao kada je u subotu dobio crveni karton na meču… »
Trener Barselone Flik: Moraću da promenim ponašanje zbog mojih unuka
Radio sto plus 20.10.2025
Barselona je u subotu pobedila Đironu 2:1 u španskom prvenstvu. Flik je dobio žuti karton jer je sarkastično aplaudirao četvrtom sudiji kada je pokazao da će se utakmica produžiti za četiri minuta, nakon što je Barselona propustila nekoliko prilika. Kada… »
Vesti dana »
Medvedev: "Zelenski će da se krije do kraja života, nakon napada na Putinovu rezidenciju"
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Oglasilo se Više javno tužilaštvo o hapšenju advokata Čedomira Stojkovića
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Radarski snimci) Pljusak snega, mraz, debeli minus, pa šok od skoro 20 stepeni! RHMZ se hitno oglasio najnovijom prognozom: Evo šta će se sutra dešavati iz sata u sat
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp ukazao da su SAD pogodile objekat vezan za brodove za koje se sumnja da prevoze drogu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana