Povezane vesti
Aneli Ahmić ušla u elitu! Asmin zanemeo, napala Luku s vrata, nastao potpuni haos!
Alo pre 1 dan
Aneli Ahmić stigla u Belu kuću. Aneli Ahmić večeras je ušla u rijaliti Elita i napravila potpunu pometnju. Naime, kada ju je ugledao Asmin Durdžić, s kojim ima ćerku Noru, potpuno je prebledeo od šoka, te je dodao da je ne prepoznaje. Ahmićeva se prvo… »
Aneli Ahmić večeras ulazi u "elitu 9": Asminu će pasti mrak na oči kad je bude video - snimila se i poručila: "ništa više neće…
Blic pre 1 dan
Aneli Ahmić večeras ulazi u rijaliti "Zadruga 9 Elita". Naime, njen nekadašnji partner Asmin Durdžić sa kojim ima ćerku Noru, trenutno se nalazi u rijalitiju, a kada bude video Aneli Ahmić nema sumnje da će mu vilica pasti do poda i da mu neće biti… »
Aneli Ahmić ušla u Elitu! Asmin prebledeo, a ostali učesnici zanemeli od šoka: Luka i ona ušli u jezivu raspravu, raskid na…
Kurir pre 1 dan
Aneli Ahmić ušla je u Elitu 9. Ona se odmah sukobila sa svojim verenikom Lukom pa je nastala velika svađa. - Tek sad me je uhvatila vreme, nemojte da me odmeravate. Ja sam Aneli Ahmić i od večeras sam učesnica "Elite 9". Neke ljude ovde poznajem, tresem… »
Aneli Ahmić ušla u elitu i napravila haos: Asmin prebledeo kao ju je video, a Luki odmah odbrusila: "Jel se ti to ku****?"
Blic pre 1 dan
Aneli Ahmić večeras je ušla u rijaliti "Zadruga 9 Elita" i napravila potpunu pometnju. Naime, kada ju je Asmin Durdžić sa kojim ima ćerku Noru ugledao potpuno je prebledeo od šoka. Aneli se prvo zagrlila sa Lukom, a onda je u tigrastoj kombinaciji… »
"Nije džabe testiran na sve stvari" Aneli Ahmić oplela po Neriju i otkrila šokantne detalje: "Krenuo je pogrešnim putem"
Alo pre 1 dan
Nije štedela svog sestrića. Aneli Ahmić večeras ulazi u rijaliti Elita, gde će se suočiti sa ocem svoje ćerke Nore, Asminom Durdžićem. Sada je u studiju progovorila i o Neriju Ružanji, sinu svoje sestre Site, koji je takođe u rijalitiju, kao i o njegovoj… »
Ulazak Aneli Ahmić u Elitu izazvao haos! Asmin u šoku, a Luku odmah brutalno napala: "Je l' se ti to kur***?"
Telegraf pre 1 dan
Aneli Ahmić večeras je ušla u rijaliti "Elita 9" i izazvala potpunu pometnju među ukućanima. Kada ju je ugledao Asmin Durdžić, otac njene ćerke Nore, potpuno se šokirao. Aneli se prvo zagrlila sa verenikom Lukom, a zatim samouvereno zakoračila u Belu… »
"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje…
Blic pre 8 sati
Aneli Ahmić večeras ulazi u rijaliti "Zadruga 9 Elita", gde će se suočiti sa ocem svoje ćerke Nore, Asminom Durdžićem. Aneli je na početku razgovora rekla kako se razočarala u bivšeg partnera Janjuša, koji je stao na stranu Asnima. - Pravio si mi dete… »
Vesti dana »

Sanae Takaići postala premijerka Japana, prva žena na toj funkciji
RTS pre 16 minutajoš 18 povezanih

Hitna pomoć: Jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu, muškarac lakše povređen
Beta pre 51 minutajoš 10 povezanih

Neverovatan obrt vremena! Srbija za 5 dana prolazi kroz četiri godišnja doba – stižu mraz, kiša i tropske temperature!
Alo pre 16 minutajoš 11 povezanih

Luna park u Šumaricama: I sama pomisao - nedopustiva, kultura sećanja se mora očuvati
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih

VIDEO Pogledajte kako su Karlika Džonsa izneli sa terena: Prve informacije su zaledile navijače Partizana
Nova pre 56 minutajoš 11 povezanih