Povezane vesti
Aneli Ahmić večeras ulazi u "elitu 9": Asminu će pasti mrak na oči kad je bude video - snimila se i poručila: "ništa više neće…
Blic 20.10.2025
Aneli Ahmić večeras ulazi u rijaliti "Zadruga 9 Elita". Naime, njen nekadašnji partner Asmin Durdžić sa kojim ima ćerku Noru, trenutno se nalazi u rijalitiju, a kada bude video Aneli Ahmić nema sumnje da će mu vilica pasti do poda i da mu neće biti… »
Aneli Ahmić ušla u elitu! Asmin zanemeo, napala Luku s vrata, nastao potpuni haos!
Alo 20.10.2025
Aneli Ahmić stigla u Belu kuću. Aneli Ahmić večeras je ušla u rijaliti Elita i napravila potpunu pometnju. Naime, kada ju je ugledao Asmin Durdžić, s kojim ima ćerku Noru, potpuno je prebledeo od šoka, te je dodao da je ne prepoznaje. Ahmićeva se prvo… »
Aneli Ahmić ušla u Elitu! Asmin prebledeo, a ostali učesnici zanemeli od šoka: Luka i ona ušli u jezivu raspravu, raskid na…
Kurir 20.10.2025
Aneli Ahmić ušla je u Elitu 9. Ona se odmah sukobila sa svojim verenikom Lukom pa je nastala velika svađa. - Tek sad me je uhvatila vreme, nemojte da me odmeravate. Ja sam Aneli Ahmić i od večeras sam učesnica "Elite 9". Neke ljude ovde poznajem, tresem… »
Aneli Ahmić ušla u elitu i napravila haos: Asmin prebledeo kao ju je video, a Luki odmah odbrusila: "Jel se ti to ku****?"
Blic 20.10.2025
Aneli Ahmić večeras je ušla u rijaliti "Zadruga 9 Elita" i napravila potpunu pometnju. Naime, kada ju je Asmin Durdžić sa kojim ima ćerku Noru ugledao potpuno je prebledeo od šoka. Aneli se prvo zagrlila sa Lukom, a onda je u tigrastoj kombinaciji… »
"Nije džabe testiran na sve stvari" Aneli Ahmić oplela po Neriju i otkrila šokantne detalje: "Krenuo je pogrešnim putem"
Alo 20.10.2025
Nije štedela svog sestrića. Aneli Ahmić večeras ulazi u rijaliti Elita, gde će se suočiti sa ocem svoje ćerke Nore, Asminom Durdžićem. Sada je u studiju progovorila i o Neriju Ružanji, sinu svoje sestre Site, koji je takođe u rijalitiju, kao i o njegovoj… »
Ulazak Aneli Ahmić u Elitu izazvao haos! Asmin u šoku, a Luku odmah brutalno napala: "Je l' se ti to kur***?"
Telegraf 20.10.2025
Aneli Ahmić večeras je ušla u rijaliti "Elita 9" i izazvala potpunu pometnju među ukućanima. Kada ju je ugledao Asmin Durdžić, otac njene ćerke Nore, potpuno se šokirao. Aneli se prvo zagrlila sa verenikom Lukom, a zatim samouvereno zakoračila u Belu… »
"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje…
Blic 20.10.2025
Aneli Ahmić večeras ulazi u rijaliti "Zadruga 9 Elita", gde će se suočiti sa ocem svoje ćerke Nore, Asminom Durdžićem. Aneli je na početku razgovora rekla kako se razočarala u bivšeg partnera Janjuša, koji je stao na stranu Asnima. - Pravio si mi dete… »
Vesti dana »
Dačić: Sinoć povređeno 17 policajaca, 47 lica dovedeno zbog incidenata
Telegraf pre 12 satijoš 18 povezanih
Pozovi Srbina radi osvajanja Evrolige: Nikola Milutinov nastavio tradiciju srpskih igrača koji su se peli na krov Evrope! Trijumf proslavio sa trobojkom
Kurir pre 51 minutajoš 26 povezanih
Novak posle preokreta srušio gorostasa iz Francuske za drugo kolo Rolan Garosa - jedna stvar posebno raduje
Nova pre 16 minutajoš 88 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 5 satijoš 25 povezanih
Iran i SAD intenzivno pregovaraju o dugotrajnom primirju i deblokadi Ormuskog moreuza
Biznis.rs pre 1 satjoš 46 povezanih