Povezane vesti

Kako hormoni mogu da kontrolišu vaš um

BBC News pre 6 sati
Hormoni igraju ključnu ulogu u funkcionisanju našeg tela. Ali oni imaju i značajan, i ponekad negativan, uticaj na naše raspoloženje i mentalno zdravlje. Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li su? Naučnici… »

Danas pre 6 sati
Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li su? Naučnici odavno znaju da hemijski glasnici zvani neurotransmiteri imaju ogroman uticaj na naš mozak. Kako naučnici saznaju sve više, oni otkrivaju da hormoni takođe… »
Kako hormoni možda kontrolišu vaš um

Radio 021 pre 8 sati
Hormoni igraju ključnu ulogu u funkcionisanju našeg tela. Ali oni imaju i značajan, i ponekad negativan, uticaj na naše raspoloženje i mentalno zdravlje. Getty Images Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li… »

Danas pre 8 sati
Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li su? Naučnici odavno znaju da hemijski glasnici zvani neurotransmiteri imaju ogroman uticaj na naš mozak. Kako naučnici saznaju sve više, oni otkrivaju da hormoni takođe… »

NIN pre 8 sati

Južne vesti pre 8 sati
Getty Images Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li su? Naučnici odavno znaju da hemijski glasnici zvani neurotransmiteri imaju ogroman uticaj na naš mozak. Kako naučnici saznaju sve više, oni otkrivaju da… »

Vesti dana »