Povezane vesti
Kako hormoni mogu da kontrolišu vaš um
BBC News 21.10.2025
Hormoni igraju ključnu ulogu u funkcionisanju našeg tela. Ali oni imaju i značajan, i ponekad negativan, uticaj na naše raspoloženje i mentalno zdravlje. Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li su? Naučnici… »
Kako hormoni mogu da kontrolišu vaš um
Danas 21.10.2025
Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li su? Naučnici odavno znaju da hemijski glasnici zvani neurotransmiteri imaju ogroman uticaj na naš mozak. Kako naučnici saznaju sve više, oni otkrivaju da hormoni takođe… »
Kako hormoni možda kontrolišu vaš um
Radio 021 21.10.2025
Hormoni igraju ključnu ulogu u funkcionisanju našeg tela. Ali oni imaju i značajan, i ponekad negativan, uticaj na naše raspoloženje i mentalno zdravlje. Getty Images Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li… »
Danas 21.10.2025
Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li su? Naučnici odavno znaju da hemijski glasnici zvani neurotransmiteri imaju ogroman uticaj na naš mozak. Kako naučnici saznaju sve više, oni otkrivaju da hormoni takođe… »
NIN 21.10.2025
Južne vesti 21.10.2025
Getty Images Svi mi volimo da mislimo da su naša osećanja i emocije pod našom kontrolom, ali da li su? Naučnici odavno znaju da hemijski glasnici zvani neurotransmiteri imaju ogroman uticaj na naš mozak. Kako naučnici saznaju sve više, oni otkrivaju da… »
Vesti dana »
Tramp: Sjajan sastanak sa Zelenskim, veliki pomak u okončanju rata
Beta pre 59 minutajoš 39 povezanih
Vašington pričao o Pejnu i Penjaroji: Otkrio šta Španac zahteva od igrača Partizana...
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Elek: Prema preliminarnim rezultatima, u rukama Srpske liste svih 10 mandata
RTV pre 1 satjoš 62 povezane
FOTO, VIDEO Održana akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za izbore
Radio 021 pre 2 satajoš 56 povezanih