Povezane vesti

"Ukrao mi je ključeve dok sam spavao, on je umro": Oglasio se otac Andrije (21) koji je stradao u Barajevu: "Nadao sam se da…

"Ukrao mi je ključeve dok sam spavao, on je umro": Oglasio se otac Andrije (21) koji je stradao u Barajevu: "Nadao sam se da…

Blic pre 51 minuta
Mladić Andrija M. (21) iz Guberevca poginuo je u strašnoj nesreći koja se dogodila u Barajevu. Mladić je stradao u selu Lisović sinoć oko 2 sata ujutru, kada je, kako se pretpostavlja, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal. Kako tvrdi njegov… »
Mladić koji je poginuo kod Barajeva nije imao vozačku, a kola ukrao od oca?! Rođaka otkrila detalje nesreće! U istom selu se…

Mladić koji je poginuo kod Barajeva nije imao vozačku, a kola ukrao od oca?! Rođaka otkrila detalje nesreće! U istom selu se…

Kurir pre 36 minuta
Mladić Andrija M. (21) poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u mestu Lisović kod Barajeva, a njegove komšije za Kurir tvrde da on nije ni imao vozačku dozvolu i da je automobil marke "reno" u gluvo doba noći uzeo od oca. Saobraćajna nesreća… »
„Ukrao mi je ključeve i poginuo" Potresna ispovest oca mladića (21) koji je sleteo u kanal u Barajevu

„Ukrao mi je ključeve i poginuo" Potresna ispovest oca mladića (21) koji je sleteo u kanal u Barajevu

Alo pre 1 sat
Na mestu strašne tragedije bila je hitna pomoć koja je nažalost samo mogla da konstatuje smrt mladića, kao i policija. Mladić Andrija M. (21) iz Guberevca, poginuo je u stravičnoj nesreći koja se dogodila u Barajevu, a za Informer govorio je njegov otac… »
Tragedija kod Barajeva Mladić izgubio kontrolu, udario u drvo, pa nastradao

Tragedija kod Barajeva Mladić izgubio kontrolu, udario u drvo, pa nastradao

Alo pre 3 sata
Mladić Andrija M. (21) nastradao je noćas dva sata nakon ponoći u strašnij nezgodi u Lisoviću kod Barajeva. Svedoci su njegovo telo našli nasred puta, a kola u kanalu, saznaje "Telegraf.rs". Nezvanično saznajemo, Andrija je, najverovatnije, izgubio… »
Ovo je veljko koji je sleteo s mosta kod Požarevca i poginuo: Postoje 2 verzije o uzroku stravične nesreće, BMW satima…

Ovo je veljko koji je sleteo s mosta kod Požarevca i poginuo: Postoje 2 verzije o uzroku stravične nesreće, BMW satima…

Kurir pre 4 sati
Veljko T. (28) nastradao je prekjuče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je upravljajući BMW-om sleteo sa mosta i upao u rupu kod Požarevca. Nesreća se dogodila u nedelju oko 19 časova u selu Bratinac kod Požarevca. Od zadobijenih povreda vozač je… »
Telo Andrije (21) pronađeno na putu, kola u kanalu! Strašna saobraćajna nesreća kod Barajeva

Telo Andrije (21) pronađeno na putu, kola u kanalu! Strašna saobraćajna nesreća kod Barajeva

Kurir pre 7 sati
Svedoci su njegovo telo našli nasred puta, a auto u kanalu. Nezvanično, Andrija je, najverovatnije, izgubio kontrolu nad automobilom "reno". U jednom trenutku vozilo se nekoliko puta prevrnulo, a mladić je ispao iz njega. Od siline nesreće završilo je u… »
Andrija (21) poginuo kod Barajeva! Jeziva saobraćajna nesreća u Lisoviću: Telo mladića našli nasred puta, kola završila u…

Andrija (21) poginuo kod Barajeva! Jeziva saobraćajna nesreća u Lisoviću: Telo mladića našli nasred puta, kola završila u…

Blic pre 8 sati
Mladić Andrija M. (21) nastradao je noćas dva sata nakon ponoći u strašnoj nezgodi u Lisoviću kod Barajeva. Svedoci su njegovo telo našli nasred puta, a kola u kanalu. Kako se nezvanično saznaje, do saobraćajne nesreće je najverovatnije došlo kada je… »
Stravična nesreća kod Barajeva, poginuo Andrija (21): Telo našli nasred puta, a auto u kanalu

Stravična nesreća kod Barajeva, poginuo Andrija (21): Telo našli nasred puta, a auto u kanalu

Mondo pre 8 sati
Mladić Andrija M. (21) poginuo je noćas dva sata nakon ponoći u strašnoj saobraćajnoj nesreći u Lisoviću kod Barajeva. Svedoci su njegovo telo našli nasred puta, a auto u kanalu. Andrija je, najverovatnije, izgubio kontrolu nad automobilom "reno". U… »
Užas kod Barajeva Mladić (21) ispao iz auta i na mestu poginuo telo nađeno nasred puta

Užas kod Barajeva Mladić (21) ispao iz auta i na mestu poginuo telo nađeno nasred puta

Dnevnik pre 8 sati
Mladić Andrija M. (21) nastradao je noćas dva sata nakon ponoći u strašnij nezgodi u Lisoviću kod Barajeva, saznaje "Telegraf.rs". Svedoci su njegovo telo našli nasred puta, a kola u kanalu. Nezvanično saznajemo, Andrija je, najverovatnije, izgubio… »
Andrija (21) poginuo kod Barajava! Telo mladića našli nasred puta, kola završila u kanalu

Andrija (21) poginuo kod Barajava! Telo mladića našli nasred puta, kola završila u kanalu

Telegraf pre 8 sati
Umro i Aleksa. Mladić Andrija M. (21) nastradao je noćas dva sata nakon ponoći u strašnij nezgodi u Lisoviću kod Barajeva, saznaje "Telegraf.rs". Svedoci su njegovo telo našli nasred puta, a kola u kanalu. Nezvanično saznajemo, Andrija je… »
(Video) Poginuo mlađi muškarac: Tragedija kod Požarevca: Automobilom sleteo sa mosta, vatrogasci dizalicom izvlačili smrskano…

(Video) Poginuo mlađi muškarac: Tragedija kod Požarevca: Automobilom sleteo sa mosta, vatrogasci dizalicom izvlačili smrskano…

Blic pre 20 sati
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 časova u selu Bratinac kod Požarevca, pognuo je vozač automobila. Kako smo ranije pisali, on je automobilom sleteo sa manjeg mosta. Nažalost, on je preminuo. Kako se vidi na snimku sa lica… »

Vesti dana »