Povezane vesti
"Zujanje, pa kratak i snažan udar" Zemljotres kod Rijeke usred noći
Kurir pre 7 sati
Magnituda je bila 2,9 stepeni po Rihteru. Potres je bio na dubini od četiri kilometara. "Baška, probudilo me", "Lepo je puklo i probudilo me", "Starigrad kod Senja, dobro se čulo i zatreslo", "Kratko podrhtavanje se osetilo na Rabu. Zujanje, pa kratak… »
Zemljotres u Hrvatskoj, epicentar kod Rijeke! Meštani osetili potres: "Lepo je puklo i probudilo me"
Mondo pre 8 sati
Noćas oko jedan sat ujutru u Hrvatskoj se osetio zemljotres, a epicentar je bio 36 kilometara od Rijeke, prenosi EMSC.Magnituda zemljotresa je bila 2,7 stepeni Rihterove skale. "Lepo je puklo i probudilo me", "Starigrad kod Senja, dobro se čulo i treslo… »
Treslo se jadransko primorje Zemljotres uznemirio građane "probudilo me udaranje"
Dnevnik pre 7 sati
Noćas oko 1 sat nakon ponoći u Hrvatskoj se osetio zemljotres, a epicentar je bio 36 kilometara od Rijeke, javlja EMSC. Magnituda je bila 2,9 stepeni po Rihteru. Potres je bio na dubini od četiri kilometara. "Baška, probudilo me", "Lepo je puklo i… »
"Lepo je puklo i probudilo me" Zemljotres pogodio Hrvatsku
Alo pre 8 sati
Noćas oko jedan sat ujutru u Hrvatskoj se osetio zemljotres, a epicentar je bio 36 kilometara od Rijeke, prenosi EMSC. Magnituda zemljotresa je bila 2,7 stepeni Rihterove skale. "Lepo je puklo i probudilo me", "Starigrad kod Senja, dobro se čulo i treslo… »
"Snažan udar" Zemljotres usred noći digao stanovnike Hrvatske na noge, evo gde se treslo
Večernje novosti pre 8 sati
NOĆAS oko jedan sat ujutru u Hrvatskoj se osetio zemljotres, a epicentar je bio 36 kilometara od Rijeke, prenosi EMSC. Foto: Ilustracija/Unsplash Magnituda zemljotresa je bila 2,7 stepeni Rihterove skale. #Earthquake ( #potres) confirmed by seismic… »
"Kako je puklo, snažan udar": Zemljotres usred noći digao stanovnike Hrvatske na noge, evo gde se treslo
Blic pre 8 sati
Noćas oko jedan sat ujutru u Hrvatskoj se osetio zemljotres, a epicentar je bio 36 kilometara od Rijeke, prenosi EMSC. Magnituda zemljotresa je bila 2,7 stepeni Rihterove skale. "Lepo je puklo i probudilo me", "Starigrad kod Senja, dobro se čulo i treslo… »
Zemljotres kod Rijeke: "Probudio me kratki, ali snažan udar"
Telegraf pre 8 sati
Noćas oko 1 sat nakon ponoći u Hrvatskoj se osetio zemljotres, a epicentar je bio 36 kilometara od Rijeke, javlja EMSC. Magnituda je bila 2,9 stepeni po Rihteru. Potres je bio na dubini od četiri kilometara. "Baška, probudilo me", "Lepo je puklo i… »
Vesti dana »

Nasilnik iz Obrenovca već upadao u kuću žrtve: Otkriveni novi detalji užasa: Nasrnuo na bivšu nožem, pre mesec dana joj ukrao video nadzor!
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Muk, tuga i nakon 84 godine: Najtužniji čas danas je održan u Šumaricama u znak sećanja na nastradale đake, radnike, očeve i majke - godišnjica surovog nemačkog zločina na srpskim narodom (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 41 minutajoš 36 povezanih

Požar u najvećoj rafineriji nafte u Mađarskoj: Moguće posledice po snabdevanje Srbije
Nedeljnik pre 1 satjoš 36 povezanih

Hrist i montekristo dižu moral: Kako će bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi, koji je otišao na odsluženje kazne, prekraćivati vreme
Večernje novosti pre 1 satjoš 41 povezana

Evo kako će Srbija da trpi ukoliko ne dođe do sastanka Putina i Trampa: Situacija se dodatno zakomplikovala
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih