Povezane vesti
Jedan pao sa krova, drugi umro od raka: Naš glumac izgubio dva brata u roku od 6 meseci, tragedije ga slomile
Mondo pre 21 dana
Proslavljeni glumac Tihomir Tika Stanić ima trojicu braće, a poseban žig na njegovom srcu ostavilo je to što je njih dvojicu izgubio u razmaku od samo šest meseci. Tihomir Stanić najbolnije trenutke u životu podelio je svojevremeno sa javnošću. Smrt… »
"U trenutku dok je umirao, osećao sam da mi se telo raspada" Tika Stanić ostao bez dvojice braće za šest meseci
Kurir pre 21 dana
Legendarni Tihomir Tika Stanić retko iznosi detalje o svom privatnom životu, ali je svojevremeno sa javnosti svoje najbolnije trenutke u životu. Naime, glumac je imao trojicu braće ali, nažalost, u periodu od svega šest meseci izgubio je dvojicu. Smrt… »
Tihomir Stanić izgubio je dvojicu braće za šest meseci: „Osećao sam se kao da mi se telo potpuno raspada“
Nova pre 21 dana
Proslavljeni glumac Tihomir Tika Stanić ima trojicu braće, a poseban žig na njegovom srcu ostavilo je to što je njih dvojicu izgubio u razmaku od samo šest meseci. Tihomir Stanić najbolnije trenutke u životu podelio je sa javnošću. Smrt starijeg brata… »
“Dok je umirao, osećao sam kao da mi se raspada telo” Stanić je u šest meseci izubio dva najbliža člana
Telegraf pre 21 dana
Proslavljeni glumac Tihomir Tika Stanić ima trojicu braće, a poseban žig na njegovom srcu ostavilo je to što je njih dvojicu izgubio u razmaku od samo šest meseci. Tihomir Stanić najbolnije trenutke u životu podelio je sa javnošću. Smrt starijeg brata… »
"U trenutku dok je umirao, osećao sam kao da mi se telo raspada": Glumac Tihomir Stanić izgubio je dvojicu braće za šest…
Blic pre 21 dana
Vesti dana »
Danas je Dan primirja: Šta simbolizuje ovaj dan i kako će u Srbiji biti obeležen?
Danas pre 32 minutajoš 32 povezane
Srbija obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu, Macut položio venac na Spomenik neznanom junaku
Sputnik pre 57 minutajoš 30 povezanih
Rusi spremni da prepuste kontrolu nad NIS trećem licu: Poslat zahtev u SAD za produžetak licence za rad
Nedeljnik pre 7 minutajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 11. novembar: Umereno oblačno, pre podne sa slabom kišom
Beta pre 27 minutajoš 18 povezanih
Putin naredio krvavu osvetu: Ruske snage izvele napad na vojne ciljeve Ukrajine zbog pokušaja otmice aviona
Večernje novosti pre 1 satjoš 18 povezanih