Povezane vesti

VIDEO: Brat Netanjahua pomešao Novi Sad i Banjaluku

VIDEO: Brat Netanjahua pomešao Novi Sad i Banjaluku

Radio 021 pre 5 sati
Ido Netanjahu, brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, napravio je gaf pri dolasku u Banjaluku, gde ga je dočekao i Milorad Dodik. Ido Netanjahu u Banjaluci promoviše svoj novi roman "Itamar K", a organizovan je i svečani prijem. "Jako mi je… »
Pogledajte neviđen lapsus brata Benjamina Netanjahua u Banjaluci (VIDEO)

Pogledajte neviđen lapsus brata Benjamina Netanjahua u Banjaluci (VIDEO)

Danas pre 5 sati
Ido Netanjahu, najmlađi brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, juče je boravio u Banjaluci gde je promovisao svoj roman „Itamar K.“ Međutim, posetu mu je obeležio neobičan lapsus. – Jako mi je drago što sam ovdje, ovo je prvi put da sam u vašoj… »
VIDEO Brat Benjamina Netanjahua napravio gaf u Banjaluci: Njegove reči zbunile domaćine

VIDEO Brat Benjamina Netanjahua napravio gaf u Banjaluci: Njegove reči zbunile domaćine

Nova pre 4 sati
Ido Netanjahu, brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, stigao je ponedeljak u Banjaluku, a već pri samom dolasku dogodio mu se neprijatan gaf. Netanjahu je u Banjaluku stigao u sklopu turneje na kojoj promoviša svoj novi roman „Itamar K“, a… »
(VIDEO) Gaf brata Benjamina Netanjahua: Šta je rekao po dolasku u Republiku Srpsku

(VIDEO) Gaf brata Benjamina Netanjahua: Šta je rekao po dolasku u Republiku Srpsku

N1 Info pre 6 sati
Ido Netanjahu, brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, stigao je ponedeljak u Banjaluku, a već pri samom dolasku dogodio mu se neprijatan gaf. Netanjahu je u Banjaluku stigao u sklopu turneje na kojoj promoviša svoj novi roman "Itamar K", a… »
Brat Benjamina Netanjahua napravio neviđen lapsus: Na obraćanju u Banja Luci mislio da je u Novom Sadu (video)

Brat Benjamina Netanjahua napravio neviđen lapsus: Na obraćanju u Banja Luci mislio da je u Novom Sadu (video)

Alo pre 6 sati
Ido Netanjahu bio je u poseti u Banja Luci, kada je napravio neviđen lapsus. Pomešao je Novi Sad i Banja Luku. Ido Netanjahu, najmlađi brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, danas boravi u Banja Luci, gde promoviše svoj roman "Itamar K."… »
Brat Benjamina Netanjahua napravio neviđen lapsus: Na obraćanju u Banjoj Luci mislio da je u Novom Sadu

Brat Benjamina Netanjahua napravio neviđen lapsus: Na obraćanju u Banjoj Luci mislio da je u Novom Sadu

Mondo pre 16 sati
Ido Netanjahu, najmlađi brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, danas boravi u Banjoj Luci, gde promoviše svoj roman "Itamar K.". Međutim, njegovu posetu obeležio je neobičan lapsus. "Veoma mi je drago što sam ovde, ovo je prvi put da sam u vašoj… »

Vesti dana »