Povezane vesti
Saša Nikitović nakon poraza od Partizana: „Evidentno da je Partizan krenuo agresivno i time uplašio naše momke!“
Hot sport 21.10.2025
Pružili su otpor, ali su pali u finišu susreta! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. Nakon meča, trener FMP-a, Saša Nikitović je rekao: „Kad mi imamo više… »
Željko Obradović izuzetno ljut: „Neću da komentarišem druge – Nađite mi jedan klub u Evropi, da je toliko mladih igrača…
Hot sport 21.10.2025
Nije zadovoljan narativom koji se stvara u javnosti! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. „Ja vodim Partizan i odgovoran sam za igrače tog kluba. Vratite film… »
Obradović: "Nađite mi klub koji je dao veću šansu mladima u EL od Partizana"
B92 21.10.2025
Nakon što je Partizan jedva savladao FMP u ABA ligi i ostao do kraja godine bez Karlila Džonsa, trener Željko Obradović je prokomentarisao neke od udarnih tema košarkaške javnosti. Jedno od glavnih poslednjih sezona je prostor koji u redovima naših… »
Dvejn Vašington: „Mislim da jednostavno učimo – Nismo zadovoljni!“
Hot sport 21.10.2025
Blista američki bek! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. Sjajnu partiju u redovima pobedničkog tima odigrao je Dvejn Vašington, koji je nakon meča rekao: „Osećam… »
Vesti dana »
Vlast koristi tragediju na Filozofskom fakultetu za uvođenje partijske kontrole SNS nad univerzitetima
Ozon press pre 23 minutajoš 90 povezanih
Medijska udruženja pozvala na protest ispred Predsedništva, povodom napada na novinare 29. marta
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
Darko Nikolić izabran za novog predsednika Skupštine grada Niša
Gradski portal 018 pre 8 minutajoš 47 povezanih
Tramp: Ko nema gorivo zbog Ormuza, neka ode tamo i uzme ga ili ga kupi od SAD
Euronews pre 3 minutajoš 40 povezanih
Dr Matić (Ujedinjeni-Sevojno): Očekujemo da vlast formiramo sa Zdravom Srbijom
Radio sto plus pre 18 minutajoš 24 povezane