Povezane vesti
Saša Nikitović nakon poraza od Partizana: „Evidentno da je Partizan krenuo agresivno i time uplašio naše momke!“
Hot sport 21.10.2025
Pružili su otpor, ali su pali u finišu susreta! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. Nakon meča, trener FMP-a, Saša Nikitović je rekao: „Kad mi imamo više… »
Željko Obradović izuzetno ljut: „Neću da komentarišem druge – Nađite mi jedan klub u Evropi, da je toliko mladih igrača…
Hot sport 21.10.2025
Nije zadovoljan narativom koji se stvara u javnosti! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. „Ja vodim Partizan i odgovoran sam za igrače tog kluba. Vratite film… »
Obradović: "Nađite mi klub koji je dao veću šansu mladima u EL od Partizana"
B92 21.10.2025
Nakon što je Partizan jedva savladao FMP u ABA ligi i ostao do kraja godine bez Karlila Džonsa, trener Željko Obradović je prokomentarisao neke od udarnih tema košarkaške javnosti. Jedno od glavnih poslednjih sezona je prostor koji u redovima naših… »
Dvejn Vašington: „Mislim da jednostavno učimo – Nismo zadovoljni!“
Hot sport 21.10.2025
Blista američki bek! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. Sjajnu partiju u redovima pobedničkog tima odigrao je Dvejn Vašington, koji je nakon meča rekao: „Osećam… »
Vesti dana »
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Bivši fudbaler Zvezde srušio crveno-bele na Marakani, pa se "izvinio": Vojvodina je ovako došla do pobede
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Noris: Titulu posvećujem roditeljima, dozvolili su mi da jurim ovaj san koji je postao stvarnost
RTS pre 4 satijoš 43 povezane