Povezane vesti

Saša Nikitović nakon poraza od Partizana: „Evidentno da je Partizan krenuo agresivno i time uplašio naše momke!“

Saša Nikitović nakon poraza od Partizana: „Evidentno da je Partizan krenuo agresivno i time uplašio naše momke!“

Hot sport pre 12 sati
Pružili su otpor, ali su pali u finišu susreta! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. Nakon meča, trener FMP-a, Saša Nikitović je rekao: „Kad mi imamo više… »
Željko Obradović izuzetno ljut: „Neću da komentarišem druge – Nađite mi jedan klub u Evropi, da je toliko mladih igrača…

Željko Obradović izuzetno ljut: „Neću da komentarišem druge – Nađite mi jedan klub u Evropi, da je toliko mladih igrača…

Hot sport pre 11 sati
Nije zadovoljan narativom koji se stvara u javnosti! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. „Ja vodim Partizan i odgovoran sam za igrače tog kluba. Vratite film… »
Obradović: "Nađite mi klub koji je dao veću šansu mladima u EL od Partizana"

Obradović: "Nađite mi klub koji je dao veću šansu mladima u EL od Partizana"

B92 pre 12 sati
Nakon što je Partizan jedva savladao FMP u ABA ligi i ostao do kraja godine bez Karlila Džonsa, trener Željko Obradović je prokomentarisao neke od udarnih tema košarkaške javnosti. Jedno od glavnih poslednjih sezona je prostor koji u redovima naših… »
Dvejn Vašington: „Mislim da jednostavno učimo – Nismo zadovoljni!“

Dvejn Vašington: „Mislim da jednostavno učimo – Nismo zadovoljni!“

Hot sport pre 13 sati
Blista američki bek! Košarkaši Partizana pobedili su ekipu FMP-a u gradskom derbiju u okviru trećeg kola ABA lige na svom terenu rezultatom 109:103. Sjajnu partiju u redovima pobedničkog tima odigrao je Dvejn Vašington, koji je nakon meča rekao: „Osećam… »

Vesti dana »