Povezane vesti
Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Euronews pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. "Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i regionu… »
"Radujem se daljem jačanju prijateljstva": Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Blic pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. - Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i… »
Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Telegraf pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. "Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i regionu… »
Vesti dana »

Rusija kaže da će gasa biti, EU nudi sigurnost, a vlast u Srbiji vidi samo "najgori scenario"
N1 Info pre 40 minutajoš 50 povezanih

Kragujevac odao poštu romskim žrtvama oktobarskog masakra kod spomenika “Kristalni cvet”
Serbian News Media pre 1 satjoš 42 povezane

"Dragi Parizu..." Novak se oglasio posle šokantnog povlačenja sa Mastersa
Kurir pre 20 minutajoš 39 povezanih

MOL grupa: Nije bilo spoljnog uticaja na požar u našoj rafineriji u Mađarskoj
Euronews pre 5 satijoš 39 povezanih

Mediji: Tramp insistirao da Zelenski ustupi teritorije radi mira i podsetio ga na prednosti Rusije
Sputnik pre 1 satjoš 70 povezanih