Povezane vesti
Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Euronews 21.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. "Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i regionu… »
"Radujem se daljem jačanju prijateljstva": Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Blic 21.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. - Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i… »
Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Telegraf 21.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. "Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i regionu… »
Vesti dana »
Prvi dan leta donosi pljuskove i grmljavinu: Na snazi žuti i narandžasti meteo alarm
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Faraon piše istoriju: Egipat okrenuo meč i srušio Novi Zeland za prvi trijumf na Mundijalu!
Hot sport pre 44 minutajoš 38 povezanih
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren 'ohrabrujući napredak'
BBC News pre 24 minutajoš 17 povezanih
Katastrofa u Kataru: Desetine povređenih i nestalih nakon stravične eksplozije na gasnom terminalu
Nova pre 59 minutajoš 13 povezanih
Salah, Trezege i Ziko: Zvučni trio doneo Egiptu prvu pobedu ikada na Mundijalu
B92 pre 3 satajoš 17 povezanih