Povezane vesti
Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Euronews pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. "Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i regionu… »
"Radujem se daljem jačanju prijateljstva": Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Blic pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. - Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i… »
Vučić čestitao Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Sanai Takaiči izbor za premijerku Japana. Vučić je izrazio uverenje da će njen mandat doneti dalje jačanje prijateljstva Srbije i Japana. "Uveren sam da će njen mandat doneti napredak Japanu i regionu… »
Vesti dana »
Cvejić: Odluka o povlačenju četiri člana REM nije iznenađenje, drugi put rekli ne političkom nasilju
Beta pre 3 minutajoš 33 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 36 povezanih
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj, dok Srbija beleži neuobičajeno tople dane i očekuje hladan talas od utorka
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 32 povezane