Povezane vesti

Pomeramo sat, ali zbog ove pojave sve će se promeniti već 26. oktobra: Spremite se!

Pomeramo sat, ali zbog ove pojave sve će se promeniti već 26. oktobra: Spremite se!

Telegraf pre 12 sati
Ovog vikenda, u noći između subote i nedelje (26. na 27. oktobar) u Srbiji počinje zimsko računanje vremena. Kazaljke se pomeraju jedan sat unazad, odnosno sa 3:00 na 2:00. Time prelazimo na zimsko računanje vremena. Najvažnija promena koju ćemo svi… »
4 problema prete Srbima: U riziku su ranoranioci i noćni tipovi, tegobe mogu da traju nedeljama

4 problema prete Srbima: U riziku su ranoranioci i noćni tipovi, tegobe mogu da traju nedeljama

Mondo pre 13 sati
Zimsko računanje vremena počinje u noći između 25. i 26. oktobra 2025. Tada kazaljke pomeramo sa 3:00 na 2:00 sata. Na telefonima, tabletima i računarima promena će se dogoditi automatski, pa ne moramo da brinemo. Ako vam ova promena teško pada, jer su… »
Pomeranje sata na zimsko računanje vremena – Oktobar 2025. TEDxBelgrade u Palati nauke 27. oktobra pod sloganom „Moj put, moja…

Pomeranje sata na zimsko računanje vremena – Oktobar 2025. TEDxBelgrade u Palati nauke 27. oktobra pod sloganom „Moj put, moja…

Domino magazin pre 14 sati
U Srbiji, prelazak sa letnjeg na zimsko vreme za 2025. godinu zakazan je za nedelju, 26. oktobar. Tako pomeramo kazaljke u nedelju u 03:00 sata ujutro, pa se satovi vraćaju za jedan čas unazad na 02:00. To znači da će dan tog dana tehnički imati jedan… »

Vesti dana »