Povezane vesti

Ferstapen: "Da mi je to neko rekao pre dva meseca, rekao bih mu da je idiot"

Ferstapen: "Da mi je to neko rekao pre dva meseca, rekao bih mu da je idiot"

B92 pre 3 sata
Maks Ferstapen je u završnici sezone smanjio veliki zaostatak za Landom Norisom i Oskarom Pjastrijem. Red Bulov vozač završio je sjajan vikend u Ostinu duplom pobedom, jer je nakon sprinta slavio i u glavnoj trci Velike nagrade Amerike. Branitelj titule… »
Rasel kritikuje F1: "Trka do prve krivine"

Rasel kritikuje F1: "Trka do prve krivine"

B92 pre 5 sati
Frustrirani Džordž Rasel je za Sky Sports govorio o poslednjoj trci Formule 1. Maks Ferstapen je nakon spektakularnog nastupa u Ostinu pobedio na stazi COTA u Americi i doneo Red Bulu trijumf plus sebe približio na samo 40 bodova od Oskara Pjastrija u… »
Šansa je (ponovo) tu: Maks Ferstapen veruje da može do titule u Formuli 1

Šansa je (ponovo) tu: Maks Ferstapen veruje da može do titule u Formuli 1

Euronews pre 6 sati
Posle velike pobede u Ostinu, Maks Ferstapen vratio se u borbu za titulu šampiona Formule 1! Četvorostruki prvak sveta sada ima samo 40 bodova manje od vodećeg Oskara Pjastrija, koji trenutno proživljava najteži deo sezone, budući da je razlika između… »
„Da mi je neko pre dva meseca pričao o tituli, rekao bih idiot“

„Da mi je neko pre dva meseca pričao o tituli, rekao bih idiot“

Sport klub pre 7 sati
Maks Ferstapen se posle velike pobede u Ostinu potpunu vratio u borbu za titulu šampiona Formule 1. Četvorostruki šampion sveta sada ima samo 40 bodova manje od vodećeg Pjastrija, asa Meklarena, iako je ta prednost pre samo četiri trke iznosila 104… »

Vesti dana »