Povezane vesti
Veber (EPP): Procena statusa SNS u EPP u toku, razgovori i u Briselu tokom ove nedelje
Beta pre 4 sati
Predsednik Evropske narodne partije (EPP) Manfred Veber (Weber) izjavio je danas da je procena statusa Srpske napredne stranke (SNS) unutar te grupacije i dalje u toku, kao i da će se o tome ove nedelje razgovarati i u Briselu. "Mi počinjemo proces… »
Veber: Procena statusa SNS u EPP u toku, razgovori i u Briselu tokom ove nedelje
NIN pre 3 sata
Predsednik Evropske narodne partije (EPP) Manfred Veber izjavio je danas da je procena statusa Srpske napredne stranke (SNS) unutar te grupacije i dalje u toku, kao i da će se o tome ove nedelje razgovarati i u Briselu. "Mi počinjemo proces, gledamo šta… »
Veber (EPP): Procena statusa SNS u EPP u toku, razgovori i u Briselu tokom ove nedelje
Radio sto plus pre 3 sata
“Mi počinjemo proces, gledamo šta se dešava u Srbiji. Ove nedelje smo imali sastanke sa učesnicima političkog života, civilnim društvom. Ovo je dobar početak, mi slušamo i brinemo o situaciji u Srbiji. Imali smo duge i intenzivne razgovore sa njima, a… »
Veber o proceni statusa SNS u Evropskoj narodnoj partiji: Proces u toku, smatramo ga ozbiljnim
Radio 021 pre 5 sati
Predsednik Evropske narodne partije Manfred Veber izjavio je da je i dalje u toku proces procene statusa Srpske napredne stranke unutar grupacije. Kaže za N1 da se o tome razgovaralo ove nedelje i da će se razgovarati i u četvrtak, 23. oktobra u Briselu… »
Veber: Proces procene statusa SNS u EPP u toku, smatramo ga ozbiljnim i hitnim
Danas pre 6 sati
Predsednik Evropske narodne partije Manfred Veber izjavio je odgovarajući na pitanje TV N1 da je i dalje u toku proces procene statusa Srpske napredne stranke unutar grupacije. Kaže da se o tome razgovaralo ove nedelje i da će se razgovarati i u četvrtak… »
Manfred Veber: Proces procene statusa SNS u EPP u toku, smatramo ga ozbiljnim
N1 Info pre 6 sati
Predsednik Evropske narodne partije Manfred Veber izjavio je odgovarajući na pitanje TV N1 da je i dalje u toku proces procene statusa Srpske napredne stranke unutar grupacije. Kaže da se o tome razgovaralo ove nedelje i da će se razgovarati i u četvrtak… »
Veber: Proces procene statusa SNS u EPP u toku, smatramo ga ozbiljnim i hitnim
Nova pre 6 sati
Vesti dana »

Nasilnik iz Obrenovca i pre 22 dana upao u kuću žrtve: Ovo joj je tada ukrao, otkriveni novi detalji užasa
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Kragujevac odao poštu nastradalima i herojima oslobodiocima u Drugom svetskom ratu (FOTO)
InfoKG pre 41 minutajoš 36 povezanih

Požar u najvećoj rafineriji nafte u Mađarskoj: Moguće posledice po snabdevanje Srbije
Nedeljnik pre 1 satjoš 36 povezanih