Povezane vesti
Veber (EPP): Procena statusa SNS u EPP u toku, razgovori i u Briselu tokom ove nedelje
Beta 21.10.2025
Predsednik Evropske narodne partije (EPP) Manfred Veber (Weber) izjavio je danas da je procena statusa Srpske napredne stranke (SNS) unutar te grupacije i dalje u toku, kao i da će se o tome ove nedelje razgovarati i u Briselu. "Mi počinjemo proces… »
Veber: Procena statusa SNS u EPP u toku, razgovori i u Briselu tokom ove nedelje
NIN 21.10.2025
Predsednik Evropske narodne partije (EPP) Manfred Veber izjavio je danas da je procena statusa Srpske napredne stranke (SNS) unutar te grupacije i dalje u toku, kao i da će se o tome ove nedelje razgovarati i u Briselu. "Mi počinjemo proces, gledamo šta… »
Veber (EPP): Procena statusa SNS u EPP u toku, razgovori i u Briselu tokom ove nedelje
Radio sto plus 21.10.2025
“Mi počinjemo proces, gledamo šta se dešava u Srbiji. Ove nedelje smo imali sastanke sa učesnicima političkog života, civilnim društvom. Ovo je dobar početak, mi slušamo i brinemo o situaciji u Srbiji. Imali smo duge i intenzivne razgovore sa njima, a… »
Veber o proceni statusa SNS u Evropskoj narodnoj partiji: Proces u toku, smatramo ga ozbiljnim
Radio 021 21.10.2025
Predsednik Evropske narodne partije Manfred Veber izjavio je da je i dalje u toku proces procene statusa Srpske napredne stranke unutar grupacije. Kaže za N1 da se o tome razgovaralo ove nedelje i da će se razgovarati i u četvrtak, 23. oktobra u Briselu… »
Veber: Proces procene statusa SNS u EPP u toku, smatramo ga ozbiljnim i hitnim
Danas 21.10.2025
Predsednik Evropske narodne partije Manfred Veber izjavio je odgovarajući na pitanje TV N1 da je i dalje u toku proces procene statusa Srpske napredne stranke unutar grupacije. Kaže da se o tome razgovaralo ove nedelje i da će se razgovarati i u četvrtak… »
Manfred Veber: Proces procene statusa SNS u EPP u toku, smatramo ga ozbiljnim
N1 Info 21.10.2025
Predsednik Evropske narodne partije Manfred Veber izjavio je odgovarajući na pitanje TV N1 da je i dalje u toku proces procene statusa Srpske napredne stranke unutar grupacije. Kaže da se o tome razgovaralo ove nedelje i da će se razgovarati i u četvrtak… »
Veber: Proces procene statusa SNS u EPP u toku, smatramo ga ozbiljnim i hitnim
Nova 21.10.2025
Vesti dana »
Miomir vodio pa stao: Kecmanović posle pet setova eliminisan sa Australijan opena (video)
Dnevnik pre 46 minutajoš 39 povezanih
Ministarstvo razmatra skraćenje časova na 30 minuta zbog smanjene pažnje kod dece
N1 Info pre 11 minutajoš 14 povezanih
Vaterpolisti Srbije protiv Mađarske - borba za polufinale Evropskog prvenstva
RTV pre 41 minutajoš 23 povezane