Повезане вести
Гања Николић добитница „Млади” награде за 2025. годину
Нишке вести пре 24 дана
Гања је награђена за текст под називом „Разгледница са студентских протеста – различитост спаја, а не раздваја”. „Веома сам захвална што сам баш ја награђена овом наградом. Неизмерно ми значи што су труд, рад и жеља коју сам… »
Радови у насељу 9. мај, обустава саобраћаја и измене на линијама превоза
Нишке вести пре 24 дана
Предвиђено је да се радови изводе 22. и 23.10.2025. године (два дана). Саобраћај ће бити преусмерен на алтернативне правце преко насеља Чокот и Доње Међурово Линије јавног градског и приградског превоза мењају се на следећи… »
Трибина против насиља над женама у Нишком културном центру
Градски портал 018 пре 24 дана
Нишки културни центар организује трибину посвећену борби против насиља над женама под називом „Напрсло огледало на зиду тишине”. Догађај ће бити одржан у среду, 22. октобра, у 18 часова, у Малој сали НКЦ-а, а улаз је слободан… »
Представа „Књига о Милутину“
Нишке вести пре 24 дана
Карте у продаји од 22. октобра на билетарници Центра за културу и уметност Алексинац. Цена карте: 1500 динара Билетарница ради радним данима од 8 до 22 часа. Телефон за резервације: 018 800 160 Драги читаоци, ако желите да будете… »
Трибина против насиља над женама у НКЦ-у: “Напрсло огледало на зиду тишине”
Наиссус инфо пре 24 дана
На трибини учествују психолог и психотерапеут Јелена Крстић и глумица Ивана Недовић, док је модераторка Драгосава Младеновић, уредница Трибинског програма НКЦ-а. Организатори поручују да је циљ трибине да се охрабри јавни говор… »
Трибина против насиља над женама у Нишком културном центру
Нишке вести пре 24 дана
Учествују: Према подацима из јула месеца текуће године (доступним на интернету), више од 430 жена у Србији настрадало је у породичном насиљу, у последњих 14 година. „Тамо где ћутање траје предуго, насиље над женама постаје… »
Вести дана »
Фудбалска репрезентација Хрватске обезбедила пласман на Светско првенство, Црна Гора савладала Гибралтар у гостима
Данас пре 22 минутајош 2 повезане
"Мој муж је кију најбоље дочекао! Прави се прича да уђе у елиту" Каћа Живковић о подршци познатих у јеку скандала - споменула наводни снимак милана милошевића (видео)
Блиц пре 47 минутајош 3 повезане
Суботичке: Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна повређена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти у блокади Медицинског факултета у Београду замолили Дијану Хрку да сачува своје здравље и прекине штрајк глађу
Данас пре 2 сатајош 1 повезана