Povezane vesti

Ganja Nikolić dobitnica „Mladi” nagrade za 2025. godinu

Ganja Nikolić dobitnica „Mladi” nagrade za 2025. godinu

Niške vesti pre 22 dana
Ganja je nagrađena za tekst pod nazivom „Razglednica sa studentskih protesta – različitost spaja, a ne razdvaja”. „Veoma sam zahvalna što sam baš ja nagrađena ovom nagradom. Neizmerno mi znači što su trud, rad i želja koju sam unela u svoj rad… »
Radovi u naselju 9. maj, obustava saobraćaja i izmene na linijama prevoza

Radovi u naselju 9. maj, obustava saobraćaja i izmene na linijama prevoza

Niške vesti pre 22 dana
Predviđeno je da se radovi izvode 22. i 23.10.2025. godine (dva dana). Saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce preko naselja Čokot i Donje Međurovo Linije javnog gradskog i prigradskog prevoza menjaju se na sledeći način: Dragi čitaoci, ako… »
Tribina protiv nasilja nad ženama u Niškom kulturnom centru

Gradski portal 018 pre 22 dana
Niški kulturni centar organizuje tribinu posvećenu borbi protiv nasilja nad ženama pod nazivom „Naprslo ogledalo na zidu tišine”. Događaj će biti održan u sredu, 22. oktobra, u 18 časova, u Maloj sali NKC-a, a ulaz je slobodan. Na tribini će učestvovati… »
Predstava „Knjiga o Milutinu“

Predstava „Knjiga o Milutinu“

Niške vesti pre 22 dana
Karte u prodaji od 22. oktobra na biletarnici Centra za kulturu i umetnost Aleksinac. Cena karte: 1500 dinara Biletarnica radi radnim danima od 8 do 22 časa. Telefon za rezervacije: 018 800 160 Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi… »
Tribina protiv nasilja nad ženama u NKC-u: “Naprslo ogledalo na zidu tišine”

Tribina protiv nasilja nad ženama u NKC-u: “Naprslo ogledalo na zidu tišine”

Naissus info pre 22 dana
Na tribini učestvuju psiholog i psihoterapeut Jelena Krstić i glumica Ivana Nedović, dok je moderatorka Dragosava Mladenović, urednica Tribinskog programa NKC-a. Organizatori poručuju da je cilj tribine da se ohrabri javni govor o ovoj temi, jer — kako… »

Niške vesti pre 23 dana
Učestvuju: Prema podacima iz jula meseca tekuće godine (dostupnim na internetu), više od 430 žena u Srbiji nastradalo je u porodičnom nasilju, u poslednjih 14 godina. „Tamo gde ćutanje traje predugo, nasilje nad ženama postaje svakodnevica. Pro(govoriti)… »

Vesti dana »