Povezane vesti

Slavica Ćukteraš rano jutros preživela pravu dramu: "Do sad sam plakala", hitno se oglasila, a onda usledio obrt

Slavica Ćukteraš rano jutros preživela pravu dramu: "Do sad sam plakala", hitno se oglasila, a onda usledio obrt

Blic pre 5 sati
Pevačica Slavica Ćukteraš doživela je pravu dramu rano jutros, a tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu. Naime, Slavica se jutros oglasila na pomenutoj društvenoj mreži i otkrila da joj je nestala mačka, koju je kasnije pronašla. - Nestala mi… »
Nestala je Na profilu Slavice Ćukteraš osvanula dramatična poruka, rano jutros nastala prava pometnja (foto)

Nestala je Na profilu Slavice Ćukteraš osvanula dramatična poruka, rano jutros nastala prava pometnja (foto)

Alo pre 5 sati
Pevačica završila u suzama zbog nje. Pevačica Slavica Ćukteraš doživela je pravu dramu rano jutros, a zbog svega se oglasila uplakana i vidno zabrinuta na mrežama. Naime, oko 7 časova rano ujutru, Slavica se oglasila na Instagramu uz apel da joj se… »
Drama u domu Slavice Ćukteraš rano jutros! Pevačica se oglasila uspaničena: "Do sad sam plakala..."

Drama u domu Slavice Ćukteraš rano jutros! Pevačica se oglasila uspaničena: "Do sad sam plakala..."

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Slavica Ćukteraš doživela je pravu dramu rano jutros, a zbog svega se oglasila uplakana i vidno zabrinuta na mrežama. Naime, oko 7 časova rano ujutru, Slavica se oglasila na Instagramu uz apel da joj se pomogne da pronađe mačku koja se izgubila… »

Vesti dana »