Повезане вести

Славица Ћуктераш рано јутрос преживела праву драму: "До сад сам плакала", хитно се огласила, а онда уследио обрт

Славица Ћуктераш рано јутрос преживела праву драму: "До сад сам плакала", хитно се огласила, а онда уследио обрт

Блиц пре 25 дана
Певачица Славица Ћуктераш доживела је праву драму рано јутрос, а тим поводом се огласила на свом Инстаграм профилу. Наиме, Славица се јутрос огласила на поменутој друштвеној мрежи и открила да јој је нестала мачка, коју је… »
Нестала је На профилу Славице Ћуктераш осванула драматична порука, рано јутрос настала права пометња (фото)

Нестала је На профилу Славице Ћуктераш осванула драматична порука, рано јутрос настала права пометња (фото)

Ало пре 25 дана
Певачица завршила у сузама због ње. Певачица Славица Ћуктераш доживела је праву драму рано јутрос, а због свега се огласила уплакана и видно забринута на мрежама. Наиме, око 7 часова рано ујутру, Славица се огласила на… »
Драма у дому Славице Ћуктераш рано јутрос! Певачица се огласила успаничена: "До сад сам плакала..."

Драма у дому Славице Ћуктераш рано јутрос! Певачица се огласила успаничена: "До сад сам плакала..."

Телеграф пре 25 дана
Певачица Славица Ћуктераш доживела је праву драму рано јутрос, а због свега се огласила уплакана и видно забринута на мрежама. Наиме, око 7 часова рано ујутру, Славица се огласила на Инстаграму уз апел да јој се помогне да… »

Вести дана »