Povezane vesti
Slavica Ćukteraš rano jutros preživela pravu dramu: "Do sad sam plakala", hitno se oglasila, a onda usledio obrt
Blic pre 5 sati
Pevačica Slavica Ćukteraš doživela je pravu dramu rano jutros, a tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu. Naime, Slavica se jutros oglasila na pomenutoj društvenoj mreži i otkrila da joj je nestala mačka, koju je kasnije pronašla. - Nestala mi… »
Nestala je Na profilu Slavice Ćukteraš osvanula dramatična poruka, rano jutros nastala prava pometnja (foto)
Alo pre 5 sati
Pevačica završila u suzama zbog nje. Pevačica Slavica Ćukteraš doživela je pravu dramu rano jutros, a zbog svega se oglasila uplakana i vidno zabrinuta na mrežama. Naime, oko 7 časova rano ujutru, Slavica se oglasila na Instagramu uz apel da joj se… »
Drama u domu Slavice Ćukteraš rano jutros! Pevačica se oglasila uspaničena: "Do sad sam plakala..."
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Slavica Ćukteraš doživela je pravu dramu rano jutros, a zbog svega se oglasila uplakana i vidno zabrinuta na mrežama. Naime, oko 7 časova rano ujutru, Slavica se oglasila na Instagramu uz apel da joj se pomogne da pronađe mačku koja se izgubila… »
Vesti dana »

Veliki školski čas: Iz Šumarica još jednom poslata poruka mira
Kragujevačke pre 41 minutajoš 36 povezanih

U dve zemlje NATO-a odjeknule eksplozije na rafinerijama nafte /video/
Sputnik pre 31 minutajoš 37 povezanih

Nikola Sarkozi stigao u zatvor, počinje izdržavanje petogodišnje zatvorske kazne: Evo šta je sa sobom poneo u ćeliju (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 41 povezana

Stručnjak za energetiku: Srbiji neće biti problem cena gasa, nego što ga neće biti
Radio sto plus pre 7 minutajoš 38 povezanih