Povezane vesti

Žika Jakšić muvao poznatu pevačicu: Ona otkrila sve: "Voli da je okružen lepim ženama"

Žika Jakšić muvao poznatu pevačicu: Ona otkrila sve: "Voli da je okružen lepim ženama"

Blic pre 20 minuta
Pevačica Mira Škorić je jednom prilikom ispričala da ju je voditelj Žika Jakšić muvao. Naime, pred snimanje emisije "Nikad nije kasno", Mira Škorić je tako jednom prilikom otkrila da je Žika Jakšić pokušao da osvoji njeno srce. - Mogao je da prođe… »
Mira Škorić o Žiki Jakšiću i onome što se desilo među njima: „Pokušao je da me osvoji“

Mira Škorić o Žiki Jakšiću i onome što se desilo među njima: „Pokušao je da me osvoji“

Svet & Skandal pre 1 sat
Pevačica Mira Škorić svojevremeno je otkrila da je njen dugogodišnji prijatelj i kolega Žika Jakšić pokušao da osvoji njene simpatije. Ivan Vučićević Tokom priprema za emisiju „Nikad nije kasno“, Mira je ispričala anegdotu iz prošlosti kada je Jakšić… »
"Muvao me Žika Jakšić": Naša pevačica otkrila detalje, zbog udvaranja mogao da prođe s polomljenom nogom

"Muvao me Žika Jakšić": Naša pevačica otkrila detalje, zbog udvaranja mogao da prođe s polomljenom nogom

Mondo pre 3 sata
Voditelja emisije Žiku Jakšića, koji je nedano doživeo zdravstvenu dramu od koje se, na sreću, oporavio, raskrinkala je pevačica Mira Škorić pred snimanje emisije "Nikad nije kasno". Ona je otkrila da je Žika pokušao da osvoji njeno srce. "Mogao je da… »
"Mogao je da prođe slomljene glave ili noge" Pevačica priznala da je Žika Jakšić pokušao da osvoji njeno srce: Voli da bude…

"Mogao je da prođe slomljene glave ili noge" Pevačica priznala da je Žika Jakšić pokušao da osvoji njeno srce: Voli da bude…

Kurir pre 4 sati
Mira Škorić je jednom prilikom ispričala da ju je voditelj Žika Jakšić muvao. Naime, pred snimanje emisije " Nikad nije kasno", Mira Škorić je tako jednom prilikom otkrila da je Žika Jakšić pokušao da osvoji njeno srce. - Mogao je da prođe slomljene… »

Vesti dana »