Povezane vesti
"Manipulator, slao je ljude da me prate": Stanija razvezala jezik i izvređala Asmina, iznela šok detalje
Mondo pre 11 sati
Stanija Dobrojević ne smiruje se nakon što je videla ponašanje njenog, sada već bivšeg dečka, Asmina Durdžića, u Eliti 9 i na koji način prilazi devojkama i flertuje. Stanija je donela odluku da raskine sa njim, a sada se oglasila i otkrila brojne… »
"Nije mi dao da dišem, ozbiljan je manipulator" Stanija ne želi više da ćuti o Asminu, nakon raskida javno poručila: "Tražim…
Alo pre 12 sati
Tvrdi da Durdžić "nije sav svoj" Starleta Stanija Dobrojević je donela odluku da posle raskida sa Asminom Durdžićem traži slobodnog momka. - Asmin mi se predstavio kao slobodan momak. Nikada ne bih bila ljubavnica ni njemu ni bilo kome drugom, jer ja… »
Stanija nakon raskida sa Asminom donela odluku i šokirala javnost: "Slao je ljude da me prate, mislila sam da je veran"
Blic pre 13 sati
Starleta Stanija Dobrojević je donela odluku da posle raskida sa Asminom Durdžićem traži slobodnog momka. - Asmin mi se predstavio kao slobodan momak. Nikada ne bih bila ljubavnica ni njemu ni bilo kome drugom, jer ja muškarcu moram da budem prva i… »
Vesti dana »

Stalne članice Saveta bezbednosti UN različito o stanju na Kosovu, odnosima Beograda i Prištine i misiji UNMIK
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Vremenska prognoza za sredu 22. oktobar: Danas jutro maglovito, tokom dana umereno oblačno
Beta pre 4 minutajoš 1 povezana

"Zna se kako to rade i pravoslavci": Vučić: Prvog novembra pokazaćemo pijetet prema žrtvama u skladu sa našom tradicijom
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

"Nisam želeo uzaludan sastanak": Tramp otkrio zašto odlaže razgovore sa Putinom u Budimpešti
Euronews pre 19 minutajoš 4 povezane

Kos pozvala na mir sa obe strane: U EP o Srbiji, padu nadstrešnice i studentskim protestima, glasanje o rezoluciji sutra
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana