Povezane vesti
Tramp: Očekujem dobar trgovinski sporazum sa Sijem bez obzira da li ćemo se sresti
Euronews pre 23 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da očekuje postizanje "dobrog sporazuma" o trgovini s kineskim predsednikom Si Đinpingom, ali je istovremeno priznao da se dugo najavljivani sastanak možda ipak neće ni održati. "Imam… »
Tramp: Očekujem dobar trgovinski sporazum sa Sijem, ali možda ni ne dođe do sastanka
Politika pre 23 dana
„Imam odličan odnos sa predsednikom Sijem, očekujem da postignemo dobar sporazum, ali on mora biti fer”– rekao je predsednik Tramp. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da očekuje postizanje „dobrog sporazuma”… »
Tramp najavio: Očekujem dobar trgovinski sporazum sa Sijem, ali možda ni ne dođe do sastanka
Večernje novosti pre 23 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da očekuje postizanje "dobrog sporazuma" o trgovini s kineskim predsednikom Si Đinpingom, ali je istovremeno priznao da se dugo najavljivani sastanak možda ipak neće ni održati. Foto… »
Azijska tržišta: MSCI Asia Pacific Indeks najviši u četiri godine
SEEbiz pre 23 dana
TOKYO - Azijska tržišta porasla su u utorak, potaknuta znakovima da bi trgovinske napetosti između Sjedinjenih Država i Kine, dva najveća svjetska gospodarstva, mogle popuštati. Optimizam ulagača porastao je nakon što je američki predsjednik Donald Trump… »
Rast azijskih tržišta: Ekonomije SAD i Kine smiruju trgovinske tenzije, investitori optimistični
Blic pre 24 dana
Azijska tržišta su porasla u utorak, podstaknuta znacima da bi trgovinske tenzije između Sjedinjenih Država i Kine, dve najveće svetske ekonomije, mogle da se smanjuju. Optimizam investitora je porastao nakon što je američki predsednik Donald Tramp… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 24 povezane
Vučić: Tri sata sam razgovarao sa Makronom o metrou, napretku ka EU, svim strateškim stvarima
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane
Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, Paunovića čeka mukotrpan rad
BBC News pre 56 minutajoš 25 povezanih
Ispred Skupštine Srbije od jutros mirno: Sin Milomira Jaćimovića obustavio štrajk glađu
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih