Povezane vesti

Vensan Kompani produžio ugovor sa Bajernom

Vensan Kompani produžio ugovor sa Bajernom

RTS pre 8 sati
Trener fudbalera Bajerna Vensan Kompani produžio je ugovor sa klubom iz Minhena do 30. juna 2029. godine, saopštio je šampion Bundeslige. Kompani (39) je krajem maja 2024. godine imenovan za trenera Bajerna, a imao je ugovor sa klubom iz Minhena do juna… »
Trener Bajerna Kompani produžio ugovor do leta 2029.

Trener Bajerna Kompani produžio ugovor do leta 2029.

Sportski žurnal pre 9 sati
Bajern je ove sezone pobedio u prvih 11 utakmica u svim takmičenjima. Trener Bajerna iz Minhena Vensan Kompani produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 30. juna 2029. Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera… »
Veruju mu! Bajern produžio ugovor Kompaniju

Veruju mu! Bajern produžio ugovor Kompaniju

Večernje novosti pre 8 sati
Trener fudbalera Bajerna Vensan Kompani produžio je ugovor sa klubom iz Minhena do 30. juna 2029. godine, saopštio je danas šampion Bundeslige. Foto: Profimedia Kompani (39) je krajem maja 2024. godine imenovan za trenera Bajerna, a imao je ugovor sa… »
Bajern veruje Kompaniju

Bajern veruje Kompaniju

B92 pre 10 sati
Trener Bajerna iz Minhena Vensan Kompani produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 30. juna 2029. Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera isticao je na leto 2027. godine. "Zahvalan sam, počastvovan i želim da… »
Gazda ostaje, Kompani u Bajernu do 2029. godine

Gazda ostaje, Kompani u Bajernu do 2029. godine

Sport klub pre 11 sati
Čelnici Bajerna iz Minhena su prezadovoljni radom Vinsenta Kompanija, pa su posle samo jedne sezone odlučili da produže ugovor sa Belgijancem. Novi ugovor je potpisan do juna 2029. godine. Prethodni dogovor je važio do 2027. godine. Kompani je u Minhen… »
Kompani ostaje u Bajernu: Počeli smo divno putovanje, želimo još uspeha

Kompani ostaje u Bajernu: Počeli smo divno putovanje, želimo još uspeha

Nova pre 11 sati
Trener Bajerna iz Minhena Vensan Kompani produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 30. juna 2029. Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera isticao je na leto 2027. godine. „Zahvalan sam, počastvovan i želim da… »
Trener Bajerna Kompani produžio ugovor do leta 2029. godine

Trener Bajerna Kompani produžio ugovor do leta 2029. godine

Radio sto plus pre 11 sati
Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera isticao je na leto 2027. godine. “Zahvalan sam, počastvovan i želim da zahvalim Bajernu na poverenju i radnom okruženju koje su mi ponudli od prvog dana. Čini mi se kao da sam ovde duže i da dobro poznajem… »
Pao potpis u Minhenu! Kompani produžio ugovor sa Bajernom!

Pao potpis u Minhenu! Kompani produžio ugovor sa Bajernom!

Kurir pre 11 sati
Trener Bajerna iz Minhena Vensan Kompani produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 30. juna 2029. Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera isticao je na leto 2027. godine. "Zahvalan sam, počastvovan i želim da… »

Vesti dana »