Povezane vesti
Vensan Kompani produžio ugovor sa Bajernom
RTS 21.10.2025
Trener fudbalera Bajerna Vensan Kompani produžio je ugovor sa klubom iz Minhena do 30. juna 2029. godine, saopštio je šampion Bundeslige. Kompani (39) je krajem maja 2024. godine imenovan za trenera Bajerna, a imao je ugovor sa klubom iz Minhena do juna… »
Trener Bajerna Kompani produžio ugovor do leta 2029.
Sportski žurnal 21.10.2025
Bajern je ove sezone pobedio u prvih 11 utakmica u svim takmičenjima. Trener Bajerna iz Minhena Vensan Kompani produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 30. juna 2029. Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera… »
Veruju mu! Bajern produžio ugovor Kompaniju
Večernje novosti 21.10.2025
Trener fudbalera Bajerna Vensan Kompani produžio je ugovor sa klubom iz Minhena do 30. juna 2029. godine, saopštio je danas šampion Bundeslige. Foto: Profimedia Kompani (39) je krajem maja 2024. godine imenovan za trenera Bajerna, a imao je ugovor sa… »
Bajern veruje Kompaniju
B92 21.10.2025
Trener Bajerna iz Minhena Vensan Kompani produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 30. juna 2029. Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera isticao je na leto 2027. godine. "Zahvalan sam, počastvovan i želim da… »
Gazda ostaje, Kompani u Bajernu do 2029. godine
Sport klub 21.10.2025
Čelnici Bajerna iz Minhena su prezadovoljni radom Vinsenta Kompanija, pa su posle samo jedne sezone odlučili da produže ugovor sa Belgijancem. Novi ugovor je potpisan do juna 2029. godine. Prethodni dogovor je važio do 2027. godine. Kompani je u Minhen… »
Kompani ostaje u Bajernu: Počeli smo divno putovanje, želimo još uspeha
Nova 21.10.2025
Trener Bajerna iz Minhena Vensan Kompani produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 30. juna 2029. Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera isticao je na leto 2027. godine. „Zahvalan sam, počastvovan i želim da… »
Trener Bajerna Kompani produžio ugovor do leta 2029. godine
Radio sto plus 21.10.2025
Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera isticao je na leto 2027. godine. “Zahvalan sam, počastvovan i želim da zahvalim Bajernu na poverenju i radnom okruženju koje su mi ponudli od prvog dana. Čini mi se kao da sam ovde duže i da dobro poznajem… »
Pao potpis u Minhenu! Kompani produžio ugovor sa Bajernom!
Kurir 21.10.2025
Trener Bajerna iz Minhena Vensan Kompani produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 30. juna 2029. Stari ugovor 39-godišnjeg belgijskog trenera isticao je na leto 2027. godine. "Zahvalan sam, počastvovan i želim da… »
Vesti dana »
Plan o kraju rata na Putinovom stolu. Počinje sudbonosni sastanak u Moskvi: Vitkof i Kušner u Kremlju dok front gori (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 41 povezana
"Vreme je: Opasno!" Hitno upozorenje RHMZ: Zbog 2 pojave meteoalarmi na snazi naredna 3 dana
Blic pre 6 satijoš 19 povezanih
Ništa od licence za rad, rafinerija u Pančevu obustavlja proizvodnju
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Hapšenja u institucijama EU zbog prevare: Među privedenima i Federika Mogerini?
Vreme pre 48 minutajoš 47 povezanih