Povezane vesti

"Nisam htela decu i porodicu, ali možda usvojim": Naša glumica nakon povratka u Srbiju otvorila dušu

"Nisam htela decu i porodicu, ali možda usvojim": Naša glumica nakon povratka u Srbiju otvorila dušu

Mondo pre 8 sati
Maja Mandžuka je sada, prvi put, u velikoj ispovesti otvoreno govorila o razlozima zbog kojih je svojevremeno napustila Beograd i karijeru koja je tada bila u velikom usponu. Glumica je priznala da bi njena profesionalna priča danas verovatno izgledala… »
„Da sam htela, imala bih porodicu“: Naša glumica (43) progovorila o potomstvu – „Ponosna sam na svoj rodoslov, otac mog deteta…

„Da sam htela, imala bih porodicu“: Naša glumica (43) progovorila o potomstvu – „Ponosna sam na svoj rodoslov, otac mog deteta…

Nova pre 8 sati
Maja Mandžuka se iz Amerike vratila u Srbiju zbog poslovnog angažmana. Naime, ona je dobila ulogu u domaćoj seriji "Izazov". Serija “Izazov” kroz 24 epizode donosi priču o Sari, Beograđanki s njujorškom adresom, koju splet okolnosti vraća u rodni grad… »
"Da sam htela, imala bih decu" Maja Mandžuka progovorila o porodici i povratku iz Amerike

"Da sam htela, imala bih decu" Maja Mandžuka progovorila o porodici i povratku iz Amerike

Telegraf pre 9 sati
Glumica Maja Mandžuka vratila se na male ekrane u seriji "Izazov", posle duge pauze, a ovog puta sem glumačkih voda oprobala i u još jednom poslu. “Izazov” kroz 24 epizode donosi priču o Sari, Beograđanki s njujorškom adresom, koju splet okolnosti vraća… »
"Da sam htela imala bih decu": Maja Mandžuka se vratila u Srbiju, pa progovorila o životu u Americi: "Odlaskom sam propustila…

"Da sam htela imala bih decu": Maja Mandžuka se vratila u Srbiju, pa progovorila o životu u Americi: "Odlaskom sam propustila…

Blic pre 9 sati
Nedavno je startovala nova domaća serija “Izazov” koja je na male ekrane vratila Maju Mandžuku. Lepa glumica ovog puta našla se i u ulozi producenta, a sama je pisala i sinopsis. “Izazov” kroz 24 epizode donosi priču o Sari, Beograđanki s njujorškom… »
Maja Mandžuka ekskluzivno za HELLO! o majčinstvu i udaji u Americi

Maja Mandžuka ekskluzivno za HELLO! o majčinstvu i udaji u Americi

Hello pre 11 sati
Nedavno je startovala nova domaća serija “Izazov” koja je na male ekrane vratila Maju Mandžuku. Lepa glumica ovog puta našla se i u ulozi producenta, a sama je pisala i sinopsis. “Izazov” kroz 24 epizode donosi priču o Sari, Beograđanki s njujorškom… »

Vesti dana »