Povezane vesti
Išla iz veze u vezu i vozila glisere i kola od 300.000 evra: Ćerka poznatih pevača živela u raskoši, evo kako joj je sad
Mondo pre 12 sati
Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Dalibašić, u intervjuu je otkrila je da joj novca nikad nije manjkalo, jer su roditelji priuštili sve, ali da je to nije promenilo. "Nikada mi novac nije bio važan, ali istina je da lepo živim. Mama… »
"Vozila sam automobile od 300.000 evra, imala glisere, jahte" - Pevačica (36) je ćerka poznatih, sad progovorila o luksuznom…
Blic pre 13 sati
Silvija Đogani (36), ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Dalibašić otkrila je da joj novca nikad nije manjkalo, jer su roditelji priuštili sve, ali da je to nije promenilo. - Nikada mi novac nije bio važan, ali istina je da lepo živim. Mama mi u mojim… »
"Vozila sam automobile od 300.000 €, imala sam jahte" Poznati roditelji obezbedili joj luksuzan život: Nema šta nisam probala…
Kurir pre 13 sati
Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Dalibašić, u intervjuu je otkrila je da joj novca nikad nije manjkalo, jer su roditelji priuštili sve, ali da je to nije promenilo. -Nikada mi novac nije bio važan, ali istina je da lepo živim. Mama… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu 22. oktobar: Danas jutro maglovito, tokom dana umereno oblačno
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

"Zna se kako to rade i pravoslavci": Vučić: Prvog novembra pokazaćemo pijetet prema žrtvama u skladu sa našom tradicijom
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đurić čestitao stranačkim kolegama 17. godišnjicu osnivanja: Verujem da je SNS i danas najbolja politička porodica u Srbiji
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

"Nisam želeo uzaludan sastanak": Tramp otkrio zašto odlaže razgovore sa Putinom u Budimpešti
Euronews pre 3 satajoš 4 povezane

Hamas: "Potvrdili smo Turskoj posvećenost prekidu vatre uprkos kršenju"
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana