Povezane vesti
Išla iz veze u vezu i vozila glisere i kola od 300.000 evra: Ćerka poznatih pevača živela u raskoši, evo kako joj je sad
Mondo 21.10.2025
Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Dalibašić, u intervjuu je otkrila je da joj novca nikad nije manjkalo, jer su roditelji priuštili sve, ali da je to nije promenilo. "Nikada mi novac nije bio važan, ali istina je da lepo živim. Mama… »
"Vozila sam automobile od 300.000 evra, imala glisere, jahte" - Pevačica (36) je ćerka poznatih, sad progovorila o luksuznom…
Blic 21.10.2025
Silvija Đogani (36), ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Dalibašić otkrila je da joj novca nikad nije manjkalo, jer su roditelji priuštili sve, ali da je to nije promenilo. - Nikada mi novac nije bio važan, ali istina je da lepo živim. Mama mi u mojim… »
"Vozila sam automobile od 300.000 €, imala sam jahte" Poznati roditelji obezbedili joj luksuzan život: Nema šta nisam probala…
Kurir 21.10.2025
Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Dalibašić, u intervjuu je otkrila je da joj novca nikad nije manjkalo, jer su roditelji priuštili sve, ali da je to nije promenilo. -Nikada mi novac nije bio važan, ali istina je da lepo živim. Mama… »
Vesti dana »
Dobrodošlica sa zadrškom: Zašto je Zelenski ostao zaglavljen na marginama samita NATO-a u Ankari
Sputnik pre 52 minutajoš 41 povezana
Le Pen osuđena za proneveru, nosiće nanogicu i moći će da se kandiduje za predsednicu Francuske
Beta pre 1 satjoš 53 povezane
Socijalisti i demokrate Evropskog parlamenta pozvali EU da ne otvara novo poglavlje sa Srbijom
Beta pre 22 minutajoš 20 povezanih
Fudbaler Egipta zagrmeo: "Sudije su krive za naš poraz, čestitam Argentini što će opet biti šampioni sveta"
Telegraf pre 12 minutajoš 45 povezanih