Повезане вести
Пресс: Чини ми се да се прави прича како је безизлазна ситуација, како би нам се председник на крају указао као спасилац
Н1 Инфо 21.10.2025
Уредник на порталу Нова.рс Војислав Милованчевић изјавио је у Новом дану, говорећи о ситуацији са гасом, да мисли да се "ово подиже на виши ступањ, да би Вучић на крају нашао решење". Прочитајте више на овом линку.… »
Милованчевић о гасу: Чини ми се да се прави прича како је безизлазна ситуација, како би нам се председник на крају указао као…
Н1 Инфо 21.10.2025
Уредник на порталу Нова.рс Војислав Милованчевић изјавио је у Новом дану, говорећи о ситуацији са гасом, да мисли да се "ово подиже на виши ступањ, да би Вучић на крају нашао решење". Како је рекао, говорећи о ситуацији са… »
Вести дана »
"Јакну ћу да носим наредна три дана", Вучић у Нишу: "Само минут касније схватио сам да су печеница и пита са сиром најбољи чајеви" које смо пробали (фото)
Блиц пре 22 минутајош 37 повезаних
Вучић одговорио Лаврову: Желимо да руски деоничари НИС-а буду задовољни, али Србија неће остати без нафтне индустрије
Данас пре 27 минутајош 41 повезана
Откривамо детаље спречене ликвидације у Београду: Жртви ставио ГПС под ауто, чекао га испред зграде са метком у цеви! Ухапшени повезан са још једном пуцњавом
Курир пре 27 минутајош 48 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 27 минутајош 33 повезане