Повезане вести

Трамп: Савезници спремни да пошаљу војску у Газу ако Хамас настави да крши примирје

Трамп: Савезници спремни да пошаљу војску у Газу ако Хамас настави да крши примирје

НИН пре 25 дана
Председник Сједињених Америчких Држава (САД) Доналд Трамп потврдио је данас да су његови савезници на Блиском истоку спремни да пошаљу војску у Појас Газе на његов захтев уколико палестински покрет Хамас не престане са… »

Бета пре 25 дана
Председник Сједињених Америчких Држава (САД) Доналд Трамп потврдио је данас да су његови савезници на Блиском истоку спремни да пошаљу војску у Појас Газе на његов захтев уколико палестински покрет Хамас не престане са… »
Трамп: Савезници спремни да пошаљу војску у Газу ако Хамас прекрши примирје

Трамп: Савезници спремни да пошаљу војску у Газу ако Хамас прекрши примирје

Недељник пре 25 дана

Н1 Инфо пре 25 дана

Радио сто плус пре 25 дана
Трамп САД озбиљније запретио хамасу: Наши савезници са Блиског истока би радо ушли у Газу да објасне нешто Хамасу!

Трамп САД озбиљније запретио хамасу: Наши савезници са Блиског истока би радо ушли у Газу да објасне нешто Хамасу!

Курир пре 25 дана
Председник САД Доналд Трамп поручио је данас да би бројни амерички савезници на Блиском истоку и у околини, радо ушле у Газу да "поправе искривљени" Хамас. "Наши савезници са Блиског истока, са великим ентузијазмом, рекли су ми… »
Трамп спрема удар? "Бројне земље чекају мој знак"

Трамп спрема удар? "Бројне земље чекају мој знак"

Б92 пре 25 дана
Председник САД Доналд Трамп поручио је да су бројне земље Блиског истока, као и државе у ширем окружењу, спремне да, на његов захтев, пошаљу војне снаге у Газу и "среде Хамас" ако та организација прекрши договор са… »
Трамп: Рекао сам земљама региона и Израелу "још не" да се обрачунају са Хамасом

Трамп: Рекао сам земљама региона и Израелу "још не" да се обрачунају са Хамасом

РТВ пре 25 дана
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је земљама региона и Израелу рекао "још не" када су му понудиле да уђу у Појас Газе "са јаким снагама" ради обрачуна са Хамасом. Трамп је на мрежи… »
Трамп: Рекао сам „не“, крај Хамаса би био брз и бруталан

Трамп: Рекао сам „не“, крај Хамаса би био брз и бруталан

Политика пре 25 дана
Трамп је захвалио државама које су понудиле помоћ и посебно поменуо Индонезију и њеног вођу. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је земљама региона и Израелу рекао "још не" када су му понудиле да… »
"Рекао сам - још не": Трамп се огласио о Гази

"Рекао сам - још не": Трамп се огласио о Гази

Вечерње новости пре 25 дана
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је земљама региона и Израелу рекао "још не" када су му понудиле да уђу у Појас Газе "са јаким снагама" ради обрачуна са Хамасом. Фото: Тањуг/АП Трамп је на… »

Вести дана »