Povezane vesti

Tramp: Saveznici spremni da pošalju vojsku u Gazu ako Hamas nastavi da krši primirje

Tramp: Saveznici spremni da pošalju vojsku u Gazu ako Hamas nastavi da krši primirje

NIN pre 9 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp potvrdio je danas da su njegovi saveznici na Bliskom istoku spremni da pošalju vojsku u Pojas Gaze na njegov zahtev ukoliko palestinski pokret Hamas ne prestane sa kršenjem sporazuma o prekidu… »

Beta pre 10 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp potvrdio je danas da su njegovi saveznici na Bliskom istoku spremni da pošalju vojsku u Pojas Gaze na njegov zahtev ukoliko palestinski pokret Hamas ne prestane sa kršenjem sporazuma o prekidu… »
Tramp: Saveznici spremni da pošalju vojsku u Gazu ako Hamas prekrši primirje

Tramp: Saveznici spremni da pošalju vojsku u Gazu ako Hamas prekrši primirje

Nedeljnik pre 11 sati

N1 Info pre 10 sati

Radio sto plus pre 10 sati
Tramp SAD ozbiljnije zapretio hamasu: Naši saveznici sa Bliskog istoka bi rado ušli u Gazu da objasne nešto Hamasu!

Tramp SAD ozbiljnije zapretio hamasu: Naši saveznici sa Bliskog istoka bi rado ušli u Gazu da objasne nešto Hamasu!

Kurir pre 11 sati
Predsednik SAD Donald Tramp poručio je danas da bi brojni američki saveznici na Bliskom istoku i u okolini, rado ušle u Gazu da "poprave iskrivljeni" Hamas. "Naši saveznici sa Bliskog istoka, sa velikim entuzijazmom, rekli su mi da bi rado, na moju… »
Tramp sprema udar? "Brojne zemlje čekaju moj znak"

Tramp sprema udar? "Brojne zemlje čekaju moj znak"

B92 pre 11 sati
Predsednik SAD Donald Tramp poručio je da su brojne zemlje Bliskog istoka, kao i države u širem okruženju, spremne da, na njegov zahtev, pošalju vojne snage u Gazu i "srede Hamas" ako ta organizacija prekrši dogovor sa Vašingtonom. "Mnogi naši sada… »
Tramp: Rekao sam zemljama regiona i Izraelu "još ne" da se obračunaju sa Hamasom

Tramp: Rekao sam zemljama regiona i Izraelu "još ne" da se obračunaju sa Hamasom

RTV pre 11 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je zemljama regiona i Izraelu rekao "još ne" kada su mu ponudile da uđu u Pojas Gaze "sa jakim snagama" radi obračuna sa Hamasom. Tramp je na mreži "Truth Social" napisao da… »
Tramp: Rekao sam „ne“, kraj Hamasa bi bio brz i brutalan

Tramp: Rekao sam „ne“, kraj Hamasa bi bio brz i brutalan

Politika pre 11 sati
Tramp je zahvalio državama koje su ponudile pomoć i posebno pomenuo Indoneziju i njenog vođu. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je zemljama regiona i Izraelu rekao "još ne" kada su mu ponudile da uđu u Pojas Gaze "sa… »
"Rekao sam - još ne": Tramp se oglasio o Gazi

"Rekao sam - još ne": Tramp se oglasio o Gazi

Večernje novosti pre 11 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je zemljama regiona i Izraelu rekao "još ne" kada su mu ponudile da uđu u Pojas Gaze "sa jakim snagama" radi obračuna sa Hamasom. Foto: Tanjug/AP Tramp je na mreži "Truth Social" napisao… »

Vesti dana »