Povezane vesti
Pobednik Superpotere: 'Građevina i kvizovi su dve stvari u kojima sam dobar'
BBC News 21.10.2025
Krnač, građevinski radnik, osvojio 1.500.000 dinara u kvizu Superpotera i tako postao jedan od retkih takmičara kojima je to pošlo za rukom. „Kako bi moj prijatelj Leonida rekao: 'Sa štitom ili na njemu.'" Tim rečima, pozivajući se na čuvenu poruku… »
Pobednik Superpotere: ‘Građevina i kvizovi su dve stvari u kojima sam dobar’
Danas 21.10.2025
„Kako bi moj prijatelj Leonida rekao: ‘Sa štitom ili na njemu.'“ Tim rečima, pozivajući se na čuvenu poruku spartanskog kralja Leonide, Vladimir Krnač iz Bačkog Petrovca zakoračio je u Superpoteru i iz nje izašao kao pobednik. Superpotera je kviz znanja… »
Pobednik Superpotere: ‘Građevina i kvizovi su dve stvari u kojima sam dobar’
Južne vesti 21.10.2025
VLADIMIR KRNAČ/BBC JAKOV PONJAVIĆ „Kako bi moj prijatelj Leonida rekao: ‘Sa štitom ili na njemu.'“ Tim rečima, pozivajući se na čuvenu poruku spartanskog kralja Leonide, Vladimir Krnač iz Bačkog Petrovca zakoračio je u Superpoteru i iz nje izašao kao… »
NIN 21.10.2025
"Kako bi moj prijatelj Leonida rekao: 'Sa štitom ili na njemu.'" Tim rečima, pozivajući se na čuvenu poruku spartanskog kralja Leonide, Vladimir Krnač iz Bačkog Petrovca zakoračio je u Superpoteru i iz nje izašao kao pobednik. Superpotera je kviz znanja… »
Radio 021 21.10.2025
Krnač, građevinski radnik, osvojio 1.500.000 dinara u kvizu Superpotera i tako postao jedan od retkih takmičara kojima je to pošlo za rukom. VLADIMIR KRNAČ/BBC JAKOV PONJAVIĆ „Kako bi moj prijatelj Leonida rekao: 'Sa štitom ili na njemu.'" Tim rečima… »
Vesti dana »
VJT će procesuirati one koji tvrde da imaju posledice od "zvučnog topa": "Da li su studenti organizovali sa lekarima da daju lažne izveštaje?"
N1 Info pre 2 minutajoš 51 povezana
U Novom Sadu skup podrške Dinku Gruhonjiću nakon demoliranja automobila njegovog sina
N1 Info pre 57 minutajoš 40 povezanih
Veće akcize na derivate: Cene se smiruju, Vlada Srbije ih uvećala za oko 12,5 odsto
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih
CINS otkriva u čijim su rukama poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin, firma koja se povezuje sa Čumetom
Danas pre 6 satijoš 10 povezanih
Prete poplave, ne izlazite iz kuća: Ove delove Srbije očekuju grmljavinske oluje, evo kad stižu i do Beograda
Telegraf pre 7 minutajoš 64 povezane