Povezane vesti
Sudska uprava u italijanskom drugoligašu, razlog - mafija!
Sportske.net 21.10.2025
Italijanski fudbalski drugoligaš Juve Stabija stavljen je pod sudsku upravu zbog sumnje na umešanost mafije u rukovodstvo kluba, saopštili su u utorak tužioci i policija. Klub iz Kastelamare di Stabija, nedaleko od Napulja, našao se u centru istrage zbog… »
Fudbal i mafija u Italiji - Juve Stabija pod istragom zbog navodnih veza sa kriminalnim klanovima
RTS 21.10.2025
Italianski fudbalski drugoligaš Juve Stabija stavljen je pod sudsku upravu zbog osnovane sumnje na umešanost mafije u rukovodstvo kluba, saopštili su u utorak italijanski tužioci i policija. Juve Stabija je klub iz gradića u Kastelamare di Stabija, koji… »
Vesti dana »
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Danas hladno, sa pljuskovima širom Srbije: Spremite kišobrane za popodne, a od nedelje sledi obrt
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
Studenti u blokadi zahvalili se Nišlijama što na dočeku biciklista nisu nasele na provokacije naprednjaka
Medijska kutija pre 32 minutajoš 1 povezana
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 3 povezane