Povezane vesti
"Odmah napuštam ovaj posao" Keba otkrio šta ga je snašlo: "Izbegavajte ih"
Alo pre 27 dana
Odustao od posla kurira. Dragan kojić Keba oglasio se na svom Instagram profilu i brojnim pratiocima otkrio šta ga je snašlo. Kako je istakao, nedavno je poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam… »
"Odmah napuštam ovaj posao": Keba otkrio šta ga je snašlo: "Nisam znao da sam zaposlen kao kurir"
Blic pre 27 dana
Pevač Dragan kojić Keba oglasio se na društvenim mrežama i otkrio je šta ga je snašlo. Naime, Keba je objasnio da je nedavno poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam da ode po njega. - Nisam do… »
"Odmah napuštam ovaj posao" Keba pobesneo kao nikad pre pa se javno obratio: Nisam do danas znao...
Kurir pre 27 dana
Pevač Dragan Kojić Keba oglasio se na društvenim mrežama i otkrio je šta ga je snašlo. Naime, Keba je objasnio da je nedavno poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam da ode po njega. - Nisam do… »
Keba do danas radio kao kurir: Pevač šokirao pratioce, pa priznao - Morao sam da dam otkaz
Telegraf pre 27 dana
Onlajn kupovina je danas postala mnogima imperativ, budući da je u mnogo čemu olakšala čoveku funkcionisanje. Kako su se pojavili sajtovi na kojima se povoljno kupuje, a dostava je uglavnom jeftina, mnogi se sve češće odlučuju za taj vid trgovine. Ipak… »
Vesti dana »
Bogdan punio sve kolone, ali džaba - Klipersi pali posle drame, Harden tragičar!
Kurir pre 3 minutajoš 12 povezanih
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana
Pravi je čas da posetite menjačnicu? Oglasila se NBS sa ovim informacijama
Alo pre 1 satjoš 3 povezane