Povezane vesti

"Odmah napuštam ovaj posao" Keba otkrio šta ga je snašlo: "Izbegavajte ih"

"Odmah napuštam ovaj posao" Keba otkrio šta ga je snašlo: "Izbegavajte ih"

Alo pre 22 sata
Odustao od posla kurira. Dragan kojić Keba oglasio se na svom Instagram profilu i brojnim pratiocima otkrio šta ga je snašlo. Kako je istakao, nedavno je poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam… »
"Odmah napuštam ovaj posao": Keba otkrio šta ga je snašlo: "Nisam znao da sam zaposlen kao kurir"

"Odmah napuštam ovaj posao": Keba otkrio šta ga je snašlo: "Nisam znao da sam zaposlen kao kurir"

Blic pre 24 sata
Pevač Dragan kojić Keba oglasio se na društvenim mrežama i otkrio je šta ga je snašlo. Naime, Keba je objasnio da je nedavno poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam da ode po njega. - Nisam do… »
"Odmah napuštam ovaj posao" Keba pobesneo kao nikad pre pa se javno obratio: Nisam do danas znao...

"Odmah napuštam ovaj posao" Keba pobesneo kao nikad pre pa se javno obratio: Nisam do danas znao...

Kurir pre 23 sata
Pevač Dragan Kojić Keba oglasio se na društvenim mrežama i otkrio je šta ga je snašlo. Naime, Keba je objasnio da je nedavno poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam da ode po njega. - Nisam do… »
Keba do danas radio kao kurir: Pevač šokirao pratioce, pa priznao - Morao sam da dam otkaz

Keba do danas radio kao kurir: Pevač šokirao pratioce, pa priznao - Morao sam da dam otkaz

Telegraf pre 1 dan
Onlajn kupovina je danas postala mnogima imperativ, budući da je u mnogo čemu olakšala čoveku funkcionisanje. Kako su se pojavili sajtovi na kojima se povoljno kupuje, a dostava je uglavnom jeftina, mnogi se sve češće odlučuju za taj vid trgovine. Ipak… »

Vesti dana »