Povezane vesti
"Odmah napuštam ovaj posao" Keba otkrio šta ga je snašlo: "Izbegavajte ih"
Alo 21.10.2025
Odustao od posla kurira. Dragan kojić Keba oglasio se na svom Instagram profilu i brojnim pratiocima otkrio šta ga je snašlo. Kako je istakao, nedavno je poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam… »
"Odmah napuštam ovaj posao": Keba otkrio šta ga je snašlo: "Nisam znao da sam zaposlen kao kurir"
Blic 21.10.2025
Pevač Dragan kojić Keba oglasio se na društvenim mrežama i otkrio je šta ga je snašlo. Naime, Keba je objasnio da je nedavno poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam da ode po njega. - Nisam do… »
"Odmah napuštam ovaj posao" Keba pobesneo kao nikad pre pa se javno obratio: Nisam do danas znao...
Kurir 21.10.2025
Pevač Dragan Kojić Keba oglasio se na društvenim mrežama i otkrio je šta ga je snašlo. Naime, Keba je objasnio da je nedavno poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam da ode po njega. - Nisam do… »
Keba do danas radio kao kurir: Pevač šokirao pratioce, pa priznao - Morao sam da dam otkaz
Telegraf 21.10.2025
Onlajn kupovina je danas postala mnogima imperativ, budući da je u mnogo čemu olakšala čoveku funkcionisanje. Kako su se pojavili sajtovi na kojima se povoljno kupuje, a dostava je uglavnom jeftina, mnogi se sve češće odlučuju za taj vid trgovine. Ipak… »
Vesti dana »
Istekao rok za upis prava svojine, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Biznis.rs pre 21 minutajoš 37 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 21 minutajoš 3 povezane
Tužilaštvo traži 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
N1 Info pre 46 minutajoš 17 povezanih