Povezane vesti
"Odmah napuštam ovaj posao": Keba otkrio šta ga je snašlo: "Nisam znao da sam zaposlen kao kurir"
Blic 21.10.2025
Pevač Dragan kojić Keba oglasio se na društvenim mrežama i otkrio je šta ga je snašlo. Naime, Keba je objasnio da je nedavno poručio paket koji je trebalo da mu stigne na kućnu adresu, a kako se to nije desilo, morao je sam da ode po njega. - Nisam do… »
Keba do danas radio kao kurir: Pevač šokirao pratioce, pa priznao - Morao sam da dam otkaz
Telegraf 21.10.2025
Onlajn kupovina je danas postala mnogima imperativ, budući da je u mnogo čemu olakšala čoveku funkcionisanje. Kako su se pojavili sajtovi na kojima se povoljno kupuje, a dostava je uglavnom jeftina, mnogi se sve češće odlučuju za taj vid trgovine. Ipak… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTV pre 43 minutajoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Upravo na Blic TV! Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 8 minutajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 6 satijoš 7 povezanih
RIK doneo Rešenje o povlačenju izborne liste koalicije Narodna Srbija
Telegraf pre 7 satijoš 5 povezanih