Povezane vesti
Zverev oštro odgovorio bivšem Novakovom treneru: „Traži pažnju i dobija je preko mene – nije me briga“
Nova pre 21 dana
Aleksander Zverev, trenutno najbolji nemački teniser, odgovorio je na kritike Borisa Bekera, čuvenog trenera i nekada veoma uspešnog igrača. Odnos Zvereva i Bekera prošao je kroz razne faze do sada, bilo je tu i „ljubavi“ i „mržnje“, ali deluje da je… »
Sukob Zvereva i Bekera: "Više me nije briga"
B92 pre 21 dana
Nemački teniser Saša Zverev odgovorio je na kritike legendarnog Borisa Bekera. Njihov odnos je u prošlosti često išao od ljubavi do mržnje, a sada je, izgleda, opet zahladneo. Beker je kritikovao Zvereva jer mu je otac i dalje trener, ističući da bi… »
Vesti dana »
BLOG Građani sa protesta došli kod šatora Dijane Hrke da je podrže: Studenti oko Generalštaba nacrtali crvenu liniju koja se ne prelazi FOTO
Nova pre 0 minutajoš 30 povezanih
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih
Dijana Hrka deseti dan štrajkuje glađu, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara
RTS pre 2 satajoš 42 povezane
Vučić: Srbija će prihvatiti svaki zahtev SAD o statusu NIS-a
Nova ekonomija pre 1 satjoš 53 povezane
„Lepo je igrati protiv saigrača iz reprezentacije“: Avramović se vratio u velikom stilu, pa pohvalio Zvezdu!
Hot sport pre 25 minutajoš 86 povezanih