Povezane vesti

"To su radili posle mog razvoda": Bojana Lazić progovorila o udvaračima: "Novac i automobili me ne zanimaju, muškarac mora da…

"To su radili posle mog razvoda": Bojana Lazić progovorila o udvaračima: "Novac i automobili me ne zanimaju, muškarac mora da…

Blic pre 25 minuta
Popularna voditeljka Bojana Lazić kaže da je najviše udvarača imala posle razvoda, kao i da je ne zanimaju ni novac, ni moć, ni skupi automobili. Naime, Bojana je o svom razvodu otvoreno govorila, kao i o tome da li se i koliko čuje sa bivšim partnerom… »
"Donosili su mi cveće, čokolade, pisali poruke..." Bojana Lazić ispričala intimne detalje iz života: Tada nisam bila poznata…

"Donosili su mi cveće, čokolade, pisali poruke..." Bojana Lazić ispričala intimne detalje iz života: Tada nisam bila poznata…

Kurir pre 20 minuta
Popularna voditeljka Bojana Lazić kaže da je najviše udvarača imala posle razvoda, kao i da je ne zanimaju ni novac, ni moć, ni skupi automobili. Naime, Bojana je o svom razvodu otvoreno govorila, kao i o tome da li se i koliko čuje sa bivšim partnerom… »
"Muvali su me pevači, sportisti, političari..." Bojana Lazić o ljubavnom životu nakon razvoda: Donosili su mi cveće…

"Muvali su me pevači, sportisti, političari..." Bojana Lazić o ljubavnom životu nakon razvoda: Donosili su mi cveće…

Kurir pre 8 sati
Bojana Lazić nakon razvoda od glumca Žarka Lazića svoj privatan život krije kao zmija noge, te nikada do sada nije eksponirala novog partnera. Voditeljka je sada javno progovorila o muškarcima i priznala ko je sve sa javne scene pokušao da osvoji njeno… »
"Udvarali su mi se pevači, sportisti, političari" Voditeljka Pinka ne može više da ćuti, evo šta pokušavaju da joj urade nakon…

"Udvarali su mi se pevači, sportisti, političari" Voditeljka Pinka ne može više da ćuti, evo šta pokušavaju da joj urade nakon…

Alo pre 11 sati
Bojana je sada progovorila o muškarcima i priznala da su joj se mnogi poznati muškarci udvarali. Voditeljka Bojana Lazić, nakon razvoda od kolege Žarka Lazića, sa kojim ima sina, nikada nije eksponirala emotivnog partnera niti previše govorila o svom… »
"Udvarali su mi se pevači, sportisti, političari": Bojana Lazić iskreno o ljubavnom životu nakon razvoda od kolege: "Hoće da…

"Udvarali su mi se pevači, sportisti, političari": Bojana Lazić iskreno o ljubavnom životu nakon razvoda od kolege: "Hoće da…

Blic pre 17 sati
Voditeljka Bojana Lazić nakon razvoda od kolege Žarka Lazića, sa kojim je dobila sina, nikada nije eksponirala emotivnog partnera, niti previše govorila o ljubavnom životu. Bojana je sada progovorila o muškarcima i priznala da su joj se mnogi poznati… »

Vesti dana »