Povezane vesti

VIDEO: Nepoznati muškarac, bez razloga, gurnuo Novosađanku s bicikla na zemlju

VIDEO: Nepoznati muškarac, bez razloga, gurnuo Novosađanku s bicikla na zemlju

Moj Novi Sad pre 21 dana
Jedna Novosađanka juče je objavila snimak s nadzorne kamere na kojoj se vidi da joj, dok vozi bicikl, prilazi muškarac, grubo je gurne i ona pada na zemlju. Drugi muškarac ga je povijao, a potom prilašao ženi i pomogao joj da ustane. – Jutros oko 7.30… »
"Zaleteo se na mene iz sve snage i gurnuo me": Novosađanka ostala u šoku nakon incidenta na ulici, objavila i snimak, a onda…

"Zaleteo se na mene iz sve snage i gurnuo me": Novosađanka ostala u šoku nakon incidenta na ulici, objavila i snimak, a onda…

Blic pre 21 dana
Jedna žena objavila je u Fejsbuk grupi "Novosađanke" nesvakidašnju situaciju koja joj se dogodila dok je vozila bicikl. Kako tvrdi, jedan čovek gurnuo ju je sa obe ruke, a ona je potom pala, a onda je saznala da nije jedina koju je napao. Kako je navela… »
Učestali napadi na bicikliste u Novom Sadu Nepoznati muškarac napao dvoje ljudi na Futoškom putu "Sa obe ruke me gurnuo sa…

Učestali napadi na bicikliste u Novom Sadu Nepoznati muškarac napao dvoje ljudi na Futoškom putu "Sa obe ruke me gurnuo sa…

Dnevnik pre 21 dana
Alarmantno upozorenje osvanulo je u jednoj od grupa koje prate dešavanja u Novom Sadu, a oglasila se žena koja je navela da ju je nepoznati muškarac svesno i s namerom napao dok je vozila bicikl po biciklističkoj stazi, ali i da nije jedina kojoj se to… »
Ko napada ljude u Novom Sadu?! Objavljen snimak, jedna od povređenih: "Zaleteo se na mene ničim izazvan!"

Ko napada ljude u Novom Sadu?! Objavljen snimak, jedna od povređenih: "Zaleteo se na mene ničim izazvan!"

Telegraf pre 21 dana
Objavljen snimak. Alarmantno upozorenje osvanulo je u jednoj od grupa koje prate dešavanja u Novom Sadu, a oglasila se žena koja je navela da ju je nepoznati muškarac svesno i s namerom napao dok je vozila bicikl po biciklističkoj stazi, ali i da nije… »

Vesti dana »