Povezane vesti
Kragujevac: Dva naselja bez gasa zbog radova u četvrtak
Pressek pre 20 dana
JP „Srbijagas”, obaveštava kupce prirodnog gasa u Kragujevcu, na lokacijama Petrovac i Sobovica, da će zbog neophodnih radova na povezivanju lokacija Vinogradi i Uglješnica sa distributivnom gasnom mrežom DGM Petrovac, doći do kratkotrajnog prekida u… »
Petrovac i Sobovica BEZ ISPORUKE GASA - Evo šta će stopirati distributivnu mrežu
InfoKG pre 20 dana
Distribucija prirodnog gasa korisnicima u Petrovcu i Sobovici kratkotrajno će biti obustavljena sutra zbog neophodnih radova, saopštili su iz JP „Srbijagas“. Na lokacijama Petrovac i Sobovica sutra pd 10 do 14 časova bez gasa će biti kupci u Petrovcu i… »
Privremeni prekid isporuke gasa u delovima Kragujevca zbog radova na mreži
iKragujevac pre 20 dana
JP „Srbijagas“ iz Novog Sada saopštilo je da će u četvrtak, 23. oktobra 2025. godine, doći do privremenog prekida u isporuci prirodnog gasa na pojedinim lokacijama u Kragujevcu, zbog radova na povezivanju distributivne mreže između Vinograda i Uglješnice… »
Najava isključenja struje u Kragujevcu
Serbian News Media pre 20 dana
Elektrodistribucija Kragujevac obaveštava građane da će zbog planiranih radova na elektromreži doći do privremenog prekida u snabdevanju električnom energijom u pojedinim delovima grada. Isključenje je planirano za danas, u terminu od 9:00 do 12:00… »
Delovi Kragujevca u četvrtak bez gasa
Glas Šumadije pre 20 dana
JP „Srbijagas“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u KRAGUJEVCU, na lokacijama Petrovac i Sobovica, da će zbog neophodnih radova na povezivanju lokacija Vinogradi i Uglješnica sa distributivnom gasnom mrežom DGM Petrovac, doći do kratkotrajnog… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci iz čak osam škola stupaju u bojkot nastave! U Zrenjaninu tišina! Srednjoškolci u bojkotu
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 32 povezane
Džons: Moramo da naučimo da završavamo utakmice; Vašington: Imali smo mnogo sreće na kraju
Sportski žurnal pre 1 satjoš 48 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 4 satijoš 43 povezane
Vašington: Ponosan sam na Pokuševskog, znao sam da on to može
Sport klub pre 41 minutajoš 107 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih