Povezane vesti
Darko Lazić isključio telefon i nije se pojavio u emisiji
Vesti online pre 4 sati
Darko Lazić je poslednjih mesec dana prošao kroz težak period. Nakon što je pevač doživeo saobraćajnu nesreću krenuli su i problemi. O mnogima se spekulisalo poslednjih dana, a najsvežiji se dogodio u nedelju. Udes kod Geneksa. Darko se nije pojavio na… »
Darko Lazić isključio telefon i nije se pojavio u emisiji: Novi skandal, posvađao se sa Kaćom i nestao?
Mondo pre 7 sati
Darko Lazić je poslednjih mesec dana prošao kroz težak period. Nakon što je pevač doživeo saobraćajnu nesreću krenuli su i problemi. O mnogima se spekulisalo poslednjih dana, a najsvežiji se dogodio u nedelju. Darko se nije pojavio na jednoj televiziji… »
"Tačno je, izvinjavam se": Darko Lazić nam prvi put priznao da je pogrešio, pa otkrio istinu o svađi sa Kaćom
Mondo pre 7 sati
Darko Lazić ponovo je u centru zbivanja zbog navoda da se nije pojavio u jednoj emisiji, a potom navodno namerno isključio telefon i nije se ceo dan javljao. Kako su dalje naveli, sve je kulminiralo nakon navodne svađe sa Kaćom, a mi smo uspeli da… »
Žestoka svađa Darka Lazića i Katarine: Pevač isključio telefon i otkazao gostovanje na Pinku
Svet & Skandal pre 8 sati
Darko Lazić ponovo je u centru pažnje nakon što je proteklog vikenda iznenada otkazao planirano gostovanje na televiziji Pink. Pevač se nije pojavio u studiju, a kako saznajemo, ceo dan bio je nedostupan, telefon mu je bio isključen, pa na pozive… »
Darko se posvađao sa ženom pa ispalio novinare! Lazić se nije pojavio na dogovorenom gostovanju i isključio telefon, a onda je…
Kurir pre 10 sati
Darko Lazić je poslednjih mesec dana prošao kroz težak period. Nakon što je pevač doživeo saobraćajnu nesreću krenuli su i problemi. O mnogima se spekulisalo poslednjih dana, a najsvežiji se dogodio u nedelju. Darko se poneo neodgovorno i nije se pojavio… »
Vesti dana »

MUP: Uhapšen osumnjičen za ubistvo u pokušaju i izazivanje opšte opasnosti ispred Skupštine
Beta pre 15 minutajoš 29 povezanih

Usvojene izmene i dopune Zakona o planiranju i izgradnji i državnom premeru i katastru, skuplje sudske takse, posebni postupci radi realizacije Ekspa...
RTV pre 4 satijoš 46 povezanih

Radim svakog dana, ja sam radilica, ima ko će da kreira: Sašin specijalac je primer kvaliteta Crvene zvezde!
Hot sport pre 26 minutajoš 57 povezanih