Povezane vesti
Roditelji učenika Jovine gimnazije pozivaju građane na skup "Obraz obrazovanju"
Moj Novi Sad pre 7 sati
Roditelji učenika Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu pozivaju sve Novosađane da se pridruže protestnom skupu pod nazivom "Obraz obrazovanju", koja se održava sutra (u četvrtak, 23. oktobra) od 17.30 časova ispred prazne zgrade Jovine… »
Sutra protest ispred Jovine gimnazije: Da se učenici vrate u svoju školu
Radio 021 pre 7 sati
Protest "Obraz obrazovanju" održaće se u četvrtak, 23. oktobra, ispred Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj". Roditelji Jovinih đaka, koji pozivaju na skup, ističu da se protest održava ispred prazne zgrade gimnazije. Skup i šetnju do Mašinske škole… »
Profesori Jovine gimnazije sa štrajka upozorenja pozvali na sutrašnju protestnu šetnju
NoviSad.com pre 13 sati
Novi Sad – Juče je održana, deveta po redu, jednočasovna obustava rada profesora Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ sa koje je upuće poziv na sutrašnju protestnu šetnju. Profesori su se juče okupili ispred Mašinske škole, jedne od tri gde je direktor… »
Održan deveti štrajk upozorenja u Zmaj Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu
NIN pre 17 sati
Profesori novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" organizovali su u utorak devetu po redu jednočasovnu obustavu rada a ispred Mašinske škole održan je i skup podrške njima, u prisustvu učenika i njihovih roditelja. Direktor te gimnazije Radivoje P… »
Profesori Jovine gimnazije deveti put održali jednočasovnu obustavu rada, roditelji đaka traže razgovor s ministrom prosvete…
Danas pre 1 dan
Profesori novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ danas su, deveti put, održali jednočasovnu obustavu rada ispred Mašinske škole, jedne od tri škole u koje je direktor raselio gimnazijalce, a podržalo ih je više stotina građana. U ime roditelja… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana