Povezane vesti
Naslovne strane za sredu, 22. oktobar 2025. godine
Beta 22.10.2025
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 22. oktobra 2025, pišu o stavovima vlasti i opozicije o rezoluciji Evropskog plamenta (EP) o Srbiji. ALO - "Za šest meseci brza pruga Beograd-Budimpešta", piše list. "Izgorelo postrojenje… »
Radio sto plus 22.10.2025
ALO – “Za šest meseci brza pruga Beograd-Budimpešta”, piše list. “Izgorelo postrojenje rafinerije u Mađarskoj”. List piše i o pljački francuskog muzeja “Luvr”. BLIC – “Osnovci navučeni na platformu za igrice koja nosi ozbiljan rizik”, piše list. “Sve… »
Serbian News Media 22.10.2025
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 22. oktobra 2025, pišu o stavovima vlasti i opozicije o rezoluciji Evropskog plamenta (EP) o Srbiji. ALO – “Za šest meseci brza pruga Beograd-Budimpešta”, piše list. “Izgorelo postrojenje… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 31 minutajoš 60 povezanih
"Ja bih prvi bio u 'Lazi' da je sve normalno", Darko Lazić iznenađen zbog Mine Kostić, a ovo je Katarina govorila o Slobi: Nismo mogli ni da pretpostavimo...
Kurir pre 51 minutajoš 24 povezane
Jedna osoba poginula u izraelskom napadu na ribarsku luku u Gazi
Politika pre 46 minutajoš 35 povezanih
Više od 400 ljudi uhapšeno u neredima posle pobede PSŽ-a u Ligi šampiona, povređeno oko 220 osoba
Insajder pre 5 satijoš 49 povezanih