Povezane vesti

Đani priznao da je koristio narkotike

Đani priznao da je koristio narkotike

Vesti online pre 7 sati
Pevač Radiša Trajković Đani priznao je da je u mladosti probao narkotike, a to iskustvo mu nije ostalo u lepom sećanju. Imao trzavice u braku sa Slađom. Radiša Trajković Đani nije krio da od poroka voli alkohol, a sada je priznao da je probao i opijate… »
"Uhvatila me paranoja, mislio sam da ću završiti na auto-putu": Đani priznao da je probao drogu, dala mu koleginica

"Uhvatila me paranoja, mislio sam da ću završiti na auto-putu": Đani priznao da je probao drogu, dala mu koleginica

Mondo pre 7 sati
Pevač Radiša Trajković Đani priznao je da je u mladosti probao narkotike, a to iskustvo mu nije ostalo u lepom sećanju. Radiša Trajković Đani nije krio da od poroka voli alkohol, a sada je priznao da je probao i opijate, a kako kaže, nisu mu prijale… »
"Kada sam probao, uhvatila me je paranoja" Đani progovorio otvoreno o konzumiranju narkotika: Davno mi je to ponudila jedna…

"Kada sam probao, uhvatila me je paranoja" Đani progovorio otvoreno o konzumiranju narkotika: Davno mi je to ponudila jedna…

Kurir pre 13 sati
Radiša Trajković Đani poznat je po tome što rado posegne za čašicom, iako mu je alkohol u jednom periodu bio zabranjen zbog povrede ruke. Ipak, pevač otvoreno priznaje da je u mladosti eksperimentisao i s opojnim supstancama, ali, kako sam kaže, to mu… »
"Uhvatila me je paranoja, to je nešto najgore": Đani priznao da je koristio narkotike: "Ponudila mi je koleginica"

"Uhvatila me je paranoja, to je nešto najgore": Đani priznao da je koristio narkotike: "Ponudila mi je koleginica"

Blic pre 13 sati
Pevač Radiša Trajković Đani priznao je da je u mladosti probao narkotike, a to iskustvo mu nije ostalo u lepom sećanju. Radiša Trajković Đani nije krio da od poroka voli alkohol, a sada je priznao da je probao i opijate, a kako kaže, nisu mu prijale… »

Vesti dana »