Повезане вести

Ђани признао да је користио наркотике

Ђани признао да је користио наркотике

Вести онлине пре 20 дана
Певач Радиша Трајковић Ђани признао је да је у младости пробао наркотике, а то искуство му није остало у лепом сећању. Имао трзавице у браку са Слађом. Радиша Трајковић Ђани није крио да од порока воли алкохол, а сада је признао… »
"Ухватила ме параноја, мислио сам да ћу завршити на ауто-путу": Ђани признао да је пробао дрогу, дала му колегиница

"Ухватила ме параноја, мислио сам да ћу завршити на ауто-путу": Ђани признао да је пробао дрогу, дала му колегиница

Мондо пре 20 дана
Певач Радиша Трајковић Ђани признао је да је у младости пробао наркотике, а то искуство му није остало у лепом сећању. Радиша Трајковић Ђани није крио да од порока воли алкохол, а сада је признао да је пробао и опијате, а како… »
"Када сам пробао, ухватила ме је параноја" Ђани проговорио отворено о конзумирању наркотика: Давно ми је то понудила једна…

"Када сам пробао, ухватила ме је параноја" Ђани проговорио отворено о конзумирању наркотика: Давно ми је то понудила једна…

Курир пре 20 дана
Радиша Трајковић Ђани познат је по томе што радо посегне за чашицом, иако му је алкохол у једном периоду био забрањен због повреде руке. Ипак, певач отворено признаје да је у младости експериментисао и с опојним супстанцама… »
"Ухватила ме је параноја, то је нешто најгоре": Ђани признао да је користио наркотике: "Понудила ми је колегиница"

"Ухватила ме је параноја, то је нешто најгоре": Ђани признао да је користио наркотике: "Понудила ми је колегиница"

Блиц пре 20 дана
Певач Радиша Трајковић Ђани признао је да је у младости пробао наркотике, а то искуство му није остало у лепом сећању. Радиша Трајковић Ђани није крио да од порока воли алкохол, а сада је признао да је пробао и опијате, а како… »

Вести дана »