Povezane vesti

Naša pevačica nakon razvoda od hirurga uhvatila dečka u krevetu sa muškarcem: "Ovakvu sramotu nikad nisam doživela"

Naša pevačica nakon razvoda od hirurga uhvatila dečka u krevetu sa muškarcem: "Ovakvu sramotu nikad nisam doživela"

Blic pre 38 minuta
Pevačica Mira Škorić je bila u vezi sa biznismenom iz Nemačke kojeg je nakon nekog vrema uhvatila u ljubavnom zanosu sa muškarcem. Mira Škorić je bila u vezi sa dve godine starijim biznismenom iz Berlina. Iako je sve delovalo bajkovito, jednog dana… »
Našu pevačicu verenik prevario s muškarcem: Zatekla ih zajedno u krevetu, o ovom skandalu je brujala cela Srbija

Našu pevačicu verenik prevario s muškarcem: Zatekla ih zajedno u krevetu, o ovom skandalu je brujala cela Srbija

Mondo pre 6 sati
Pevačica Mira Škorić dugo je krila životnu dramu koju je doživela pre nekoliko godina kada je raskinula veridbu sa bogatim biznismenom iz Nemačke. Poznata folkera je svog tadašnjeg partnera uhvatila u preljubi sa drugim muškarcem, što ju je potpuno… »
"Uhvatila sam ga sa muškarcem" Mira Škorić upala partneru u stan i doživela šok!

"Uhvatila sam ga sa muškarcem" Mira Škorić upala partneru u stan i doživela šok!

Kurir pre 10 sati
Pevačica Mira Škorić bila je u vezi sa dve godine starijim biznismenom iz Berlina, a njihova romansa u početku je delovala kao prava bajka. Međutim, sve se promenilo kada je jednog dana odlučila da ga iznenadi posetom. Umesto radosti, doživela je šok… »
Pevačica upala u stan i uhvatila bogatog dečka u krevetu sa muškarcem: “Da sam imala pištolj, ubila bih…”

Pevačica upala u stan i uhvatila bogatog dečka u krevetu sa muškarcem: “Da sam imala pištolj, ubila bih…”

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Mira Škorić je bila u vezi sa biznismenom iz Nemačke kojeg je nakon nekog vrema uhvatila u ljubavnom zanosu sa muškarcem. Mira Škorić je bila u vezi sa dve godine starijim biznismenom iz Berlina. Iako je sve delovalo bajkovito, jednog dana… »
"Uhvatila sam ga u krevetu sa muškarcem" Pevačica otkrila šokantne detalje: "Da sam imala pištolj kod sebe, ubila bih obojicu"…

"Uhvatila sam ga u krevetu sa muškarcem" Pevačica otkrila šokantne detalje: "Da sam imala pištolj kod sebe, ubila bih obojicu"…

Alo pre 14 sati
Kada je ušla u njegov stan zatekla je šokantnu scenu. Pevačica Mira Škorić jednom prilikom šokirala je domaću javnost kada je otkrila da je zatekla bivšeg verenika, nemačkog biznismena, u krevetu sa muškarcem. Naime, pevačica i dve godine stariji… »

Vesti dana »