Povezane vesti
Pevačeva trudna žena doživela nezgodu: Noge su mi se odsekle, nikome ne želim ovakvu situaciju
Kurir pre 16 sati
Pevač Benjamin Kličić, miljenik publike i zvezda " Zvezda Granda", trenutno proživljava jedno od najemotivnijih i najnapetijih poglavlja svog života. Benjamin i njegova supruga sa radošću očekuju prinovu, ali sreću je nakratko zasenio trenutak koji niko… »
Trudna supruga pevača doživela nezgodu u sedmom mesecu: "Pozvali su me, noge su mi se odsekle, pomislio sam na najgore"
Blic pre 18 sati
Pevač Benjamin Kličić, miljenik publike i zvezda "Zvezda Granda", trenutno proživljava jedno od najemotivnijih i najnapetijih poglavlja svog života. Benjamin i njegova supruga sa radošću očekuju prinovu, ali sreću je nakratko zasenio trenutak koji niko… »
Drama u domu našeg pevača, supruga u 7. mesecu trudnoće doživela nezgodu: Odmah je odvezli u bolnicu
Telegraf pre 17 sati
Pevač Benjamin Kličić, miljenik publike i zvezda "Zvezda Granda", trenutno proživljava jedno od najemotivnijih i najnapetijih poglavlja svog života. Benjamin i njegova supruga sa radošću očekuju prinovu, ali sreću je nakratko zasenio trenutak koji niko… »
Vesti dana »

Macut: Plenković raspoložen za iznalaženje problema u vezi JANAF-a i NIS-a
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 3 satajoš 1 povezana