Povezane vesti

Nataša Bekvalac o potezu Maje Ognjenović nakon što je priznala da bi se pomirila sa Danilom

Nataša Bekvalac o potezu Maje Ognjenović nakon što je priznala da bi se pomirila sa Danilom

Story pre 3 sata
Nataša Bekvalac je nedavno u emisiji Amidži šou iskreno govorila o svom privatnom životu i bivšim muževima, priznavši da bi se, kada bi morala da bira, pomirila jedino sa Dačom Ikodinovićem. - Danilu bih se vratila, rekla je kratko Nataša, kada se i… »
Nataša Bekvalac o prozivci Maje Ognjenović nakon njene izjave o pomirenju sa Dačom: Da li ju je potkačila?

Nataša Bekvalac o prozivci Maje Ognjenović nakon njene izjave o pomirenju sa Dačom: Da li ju je potkačila?

Nova pre 4 sati
Izjava Nataše Bekvalac o pomirenju sa Danilom Ikodinovićem napravila je pometnju u medijima i na mrežama, a sada je pevačica ponovo prokomentarisala potez Maje Ognjenović i nasmejala čitav region. Nataša Bekvalac u svom stilu je nedavno govorila o svom… »
"Meni je treći, njoj prvi put" Nataša Bekvalac o prozivci Maje Ognjenović nakon njene izjave o pomirenju sa Dačom - Opsovala…

"Meni je treći, njoj prvi put" Nataša Bekvalac o prozivci Maje Ognjenović nakon njene izjave o pomirenju sa Dačom - Opsovala…

Kurir pre 5 sati
Nataša Bekvalac u svom stilu je nedavno govorila o svom privatnom životu i bivšim muževima, te je priznala da bi se jedino pomirila sa Danilom Ikodinovićem da mora da bira. Nakon njene izjave u Amidži šou odmah se oglasila Maja Ognjenović, bivša… »
"Meni treći razvod njoj prvi, je*iga": Evo šta Nataša Bekvalac misli o reakciji Maje Ognjenović na priču o Dači (Video)

"Meni treći razvod njoj prvi, je*iga": Evo šta Nataša Bekvalac misli o reakciji Maje Ognjenović na priču o Dači (Video)

Mondo pre 5 sati
Nataša Bekvalac nedavno je, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića napravila ozbiljnu pometnju, jer je javno priznala da bi se, od svih bivših muževa, pomirila sa Danilom Dačom Ikodinovićem. Nije izostala ni reakcija Danilove treće bivše žene, odbojkašice… »
Nataša Bekvalac odgovorila Maji Ognjenovoć nakon što je “javno pecnula”: “To je pitanje za gospodju”

Nataša Bekvalac odgovorila Maji Ognjenovoć nakon što je “javno pecnula”: “To je pitanje za gospodju”

Telegraf pre 5 sati
Nataša Bekvalac napravila je ozbiljnu pometnju kada je javno priznala da bi se pomirila sa bivšim suprugom Danilom Dačom Ikodinovićem, na šta je odmah reagovala i Maja Ognjenović. Sada je pevačica reagovala na ovu situaciju odbojkašice. Nakon što je… »
"Njoj je to prvi put": Nataša Bekvalac komentarisala reakciju Maje Ognjenović nakon što je pričala o razvodu i Dači: "Smešno…

"Njoj je to prvi put": Nataša Bekvalac komentarisala reakciju Maje Ognjenović nakon što je pričala o razvodu i Dači: "Smešno…

Blic pre 5 sati
Nataša Bekvalac napravila je ozbiljnu pometnju kada je javno priznala da bi se pomirila sa bivšim suprugom Danilom Dačom Ikodinovićem, na šta je odmah reagovala i Maja Ognjenović. Sada je pevačica reagovala na ovu situaciju odbojkašice. Nakon što je… »

Vesti dana »