Povezane vesti
Vujadin Savić nije jedini koga ucenjuju: Goga Sekulić otkriva šta se dešava među poznatima
Svet & Skandal 22.10.2025
Folkerka Goga Sekulić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, iznela mišljenje o slučaju nekadašnjeg fudbalera Vujadina Savića koji je tužio transrodnu osobu A.K. (21) zbog ucene privatnim fotografijama i snimcima. Ivan Vučićević „Ja znam Mirku… »
"On nije jedini, samo se zalomilo na njemu": Goga Sekulić o slučaju Vujadina Savića i transrodne osobe: "Žao mi je Mirke i…
Blic 21.10.2025
Pevačica Goga Sekulić prokomentarisala je situaciju u kojoj se našao bivši fudbaler Vujadin Savić koji je nedavno prijavio transrodnu osobu A.K. da ga je ucenjivao privatnim snimcima i fotografijama. "Ja znam Mirku, poznajem i njega, ne znam ga dobro… »
Vesti dana »
Primirje Amerike i Irana: Delimična pobeda Trampa, ali po visokoj ceni
BBC News pre 7 minutajoš 40 povezanih
Dogovoreno dvonedeljno primirje: Otvaranje moreuza Ormuz, SAD se obavezale da ukinu sve sankcije Iranu
Danas pre 17 minutajoš 101 povezana
Prve slike sa mesta nezgode: Jeziv prizor u Petrovčiću, automobil potpuno uništen nakon udara u betonski krst
Telegraf pre 12 minutajoš 17 povezanih
Detalji stravičnog udes kod surčina: Izleteo sa puta i udario u krst, poginuo na licu mesta!
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih